Ludia, je normálne že každý tretí krát čo si nalievam čaj je to po celom stole ?? je normálne že ked ho pijem z veľkého hrnčeka tak ho mám po brade ?? ... je normálne že mi tak ľahko všetko padá zrúk ??.... je normálne že sa sám o seba zakopnem ?? ... je
@zayl mňa to rozosmialo, lebo mi to prišlo, akoby si to považoval za úžasný skill neviem to vyjadriť, ale sa tu smejem na tom. možno to ani nebolo plánované ako vtip, ale to je jedno
ja neviem jest. akonahle sa o to pokusam zadrbem seba a blizke niekedy aj vzdialene okolie. jest somnou spagety je skutocne zazitok spinavy nos usta brada tricko a vzdy mi nieco spadne
@Flemi tak že sa to volá dyspaxia ... tak to som nevedel ... ja niesom nejaké že drevo ... ja som šikovnučký šeci si ma chvália ked niekde brigádujem mno .. ale motory nemontujem
@Llistener keď si budeš stále myslieť aký si nedokonalý tak takým zostaneš ale večer keď zaľahneš zatvor oči a hovor si: som naj. som dokonalý. atď.atď. a výsledok sa časom dostaví. By si neveril čo dokáže taká autosugescia.
@Ubosko nemyslel som si že to tak vyznie, že by som mal akože nejaké komplexy ... bo ja žiadne komplexi nemám ... ja keby som nemal túto stránku seba tak by som to vlastne nebol ani ja .... veď jamám milion päťsto iných superdobrých vlastností .... ktoré mi môžete závidieť ...
wow, toto všetko robím presne aj ja (teda až na to posledné
...včera som asi 4 krát vyliala čaj na gauč
alebo: nemáme oddelené WC od kúpelne, a nad záchodom máme takú dlhú poličku a zrkadlo (cez celú stenu) a zdy keď sa malujem alebo si tam niečo položím, spadne mi to do záchoda
ten, kto so mnou niekedy vstával/ raňajkoval, vie, čo je to grambľavosť. niektorí zo mňa mali záchvaty smiechu, keď k tomu všetkému ešte zvyknem vrčať a vymýšľať si slová, lebo na tie normálne si ráno nespomeniem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
hahahaha
No pockat, co na tom bolo take vtipne?
Nebolo, nebolo
On to v podstate skill je. To vies, nie kazdy sa otoci s lyzicou cukru rovno oproti ventilatoru To proste musis mat v sebe
@Ubosko ja myslím že ztoho nevyrastiem, bo mám asi v génoch po dedovi otcovi
JA SOM PROSTE DOKONALE NEDOKONALÝ! :d
ale z toho sa fakt da vyrast.............mne furt nadavali, ze mam derave ruky a potkynanie sa o vlastne nohy bolo tiez...........
zacni nieco robit rukami, varit montovat motory..............hocico
...včera som asi 4 krát vyliala čaj na gauč
alebo: nemáme oddelené WC od kúpelne, a nad záchodom máme takú dlhú poličku a zrkadlo (cez celú stenu) a zdy keď sa malujem alebo si tam niečo položím, spadne mi to do záchoda
je normalne, ze idem okolo zarubne a vrazim do nej?