@nicmanenapada Mne na pohode začala vadiť viacmenej len jedna vec: a to je o ničom program. Keby Pohoda stojí nejakých 50 euro, tak nepoviem ani slovo. Atmosfera je tam super to áno, ale dobru atmošku si spravím aj zadarmo Keď už mám za niečo vyvaliť 90€ tak očakávam aj nejaké lepšie kapely a nie nejaké kapely z náhorneho karabachu alebo nejakých mníchov z himaláji a ich hrdelný spev. Grejp má lepší program a atmosferou je velmi podobný pohode.
No hej viem že čo sa týka programu grape boduje ale pohoda má lepšie atrakcie a sprotosti okolo toho...No nič uvidíme..Ja len či nemáte nejaké skúsenosti s tým keďže idem prvý krát tam lebo cez pohodu som bola v nemecku
@angeloflight Čistotou, lajnapom, organizáciou, atmosférou... čiže asi všetkým Ale tak povedz mi, ktorý festival je lepší a prečo @mumford810 Aj ja sa to v poslednej dobe spytujem V čom ju predbehol míľovými krokmi, prosím ťa? že má vstup cez toitoiky? Štvrto3ednym lajnapom rok čo rok? Demografickou zložkou, ktorú tvoria 14-ročné hipsta deti? Totálnou nedostupnosťou akýchkoľvek služieb každý deň do 16:00? Zajebanými veckami? To, že nepoznáš celosvetovo známych a oceňovaných headlinerov z Pohody je iná vec, ale už len Solange či Magical Islandz tento rok to vytreli Grejpu na plnej čiare. OK, boli tam aj príjebkovia typu Jake Bugg či Alt-J, ale oni failovali už i na Grape, keď sa nemýlim. A btw lístok v predpredaji stojí tiež 50 €. A ešte aj za 100 € na 4 dni je to 1 z najlacnejších festivalov na svete vo svojej 3ede.
@antifunebracka Jake bugg, alt-j a Birdy boli jediní interpréti čo za volačo stáli ...A ako sorry ale Solange a headliner?? Zober si taký Colours, tí mali tento rok neporovnatelne lepší line up za rovnakú cenu ako má pohoda. všimol si is aj moj druhý komentár, že jediné čo mi na pohode vadí je z roka na rok horší a horší line up - organizácie čo sa týka je to všetko super
@mumford810 Jake bugg, alt-j a Birdy? wtf ako môžeš mať tak zlý hudobný vkus, priateľu? A COO mali aký lineup? Dpč šak tam boli Imagine Dragons Americký Desmod... už čo je veľa, to je málo
@antifunebracka tak bol itam birdy a alt-j (akože nie sú to veci čo si pravidelné púšťam v telefone, ale považujem to za dobrú hudbu , tebou spomínaní imagine dragons (je pravda že teraz už sú nie tak dobrí, ale prvbé dva albumy sú super!) no a najvačšie hviezda pre mňa: Jamiroquei (asi so mto zle napísal ...Vieš v čom je najvačší rozdiel medzi nami dvoma čo sa týka hudby karči? že tebe sa dosť páčia noví interpréti...ja mám pcoit že za posledných pár rokov ma žiadna nová kapela moc nezaujala Tá nová tvorba vôbec nemá taký drive a feeling ako napríklad indie rock v rozmedzi 2000-2010 - v tých rokoch vzniko njaviac dobrej hudby Potom to šlo dole vodou.
@mumford810 Tak tebe sa páčia ID, Birdy či Alt-J a mne povieš, že uznávam nováčikov? Mne sa páči všeličo, neobmedzené časom Kukni si môj profil, tam mám vypísaných všetkých svojich naj interpretov Napr. od The Beatles neni nič lepšie Čiže toľko k tomu
taak, mne sa minulorocny grape neskutocne pacil, atmosfera, program, ludia, organizacia fakt super (az na tie porcelanove zachody, co odniesli v polke fnuk), preto sa chystam aj tento rok.. bola som aj na pohode tento rok prvy raz a je to dost porovnatelne s grape-om, akurat viete... viac ludi, viac sprch, viac aktivit pre viac druhov ludi, chapete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@mumford810 Aj ja sa to v poslednej dobe spytujem V čom ju predbehol míľovými krokmi, prosím ťa? že má vstup cez toitoiky? Štvrto3ednym lajnapom rok čo rok? Demografickou zložkou, ktorú tvoria 14-ročné hipsta deti? Totálnou nedostupnosťou akýchkoľvek služieb každý deň do 16:00? Zajebanými veckami? To, že nepoznáš celosvetovo známych a oceňovaných headlinerov z Pohody je iná vec, ale už len Solange či Magical Islandz tento rok to vytreli Grejpu na plnej čiare. OK, boli tam aj príjebkovia typu Jake Bugg či Alt-J, ale oni failovali už i na Grape, keď sa nemýlim. A btw lístok v predpredaji stojí tiež 50 €. A ešte aj za 100 € na 4 dni je to 1 z najlacnejších festivalov na svete vo svojej 3ede.
Už nie je s kým, so...
Zas až tak mi to chýbať nebude