noha je v pohode. zase mesiac som bol doma zvaleny s gitarou kompom telkou filmos a knizkami
ale ruka?! to je smrt cista. chodit do skoly pozerat sa mesiac na gitaru a ani naladit ju clovek zrovna nemoze. shit. a potom natiahnut 8 strnuny z elektriky na akustiku aby som dokazal chytit vobec a moll... : disappointed: hroza spomenut.
aj ja som mala zlomeny prst na nohe.... awwwwwwwwww...
a ja vyklbeny...to mi spolubyvajuca vyklbila... neda sa povedat ze nechtiac,ale ani zasa nemozem tvrdit ze to robila s umyslom,aby mi jho vyklbila...a.le ako lekar napisal: URAZ PRI HRE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ani nevies ako a mesiac oddychu je fuc
a ked ta uz nebudu bavit filmi tak je tu este taka vec, ze:
BIRDZ!!!!
Vstala som až TERAZ
ja sa pamatam ze zatial s kazdou zlomeninou som na diskoteke dakde zjebany aspon raz skakal DDD
ale ruka?! to je smrt cista. chodit do skoly pozerat sa mesiac na gitaru a ani naladit ju clovek zrovna nemoze. shit. a potom natiahnut 8 strnuny z elektriky na akustiku aby som dokazal chytit vobec a moll... : disappointed: hroza spomenut.
ale nohu si zlomit je nadhera pohodka lahoda
a ja vyklbeny...to mi spolubyvajuca vyklbila... neda sa povedat ze nechtiac,ale ani zasa nemozem tvrdit ze to robila s umyslom,aby mi jho vyklbila...a.le ako lekar napisal: URAZ PRI HRE