To sa nedá tak ľahko opísať. Zjednodušene dobrý písomny prejav.
Keď mu vadí fajčenie. A nefajčí. Prípadne nepije.
Keď je slušný.
Keď sa mi páči fyzicky. (Bez tych vyssie to nebude fungovat takze samostatne to je zbytocne. Je to ako strielat slepými)
Páči sa mi keď si dá námahu aby vlastnými slovami napísal, čo hľadá, prípadne kto je on sám. Aspoň niečo...
A tiež sa mi nepáči, keď je niekto príliš veriaci... najradšej ateistu. Neznášam tie klamstvá a naivné reči a skutky lebo to káže niekto. Doslova niektorým(a mnohým) vymyli týmto mozog a sami si to nie sú schopní uvedomiť ako sa správajú a prečo robia to čo robia. V tej chvíli jednoducho vlastný názor a mozog nefunguje. Robí sa to lebo sa to robí a patrí a tak je to správne inak je to hriech...
Ak máme nejaké spoločné záujmy, napríklad knihy a šport (hlavne ak ho rada aj sleduje a trochu sa v tom vyzná), ale celkovo je green flag ked má zaujímavo vyplnený profil, rôzne aktivity, o ktorých sa dá rozprávať.
@5 a @3 asi nemajú slovnú slovnú zásobu alebo si nečítali ani otázku vo fóre. Reč je o človeku. Nikde sa nešpecifikuje, ani nedotazuje na to, kto aké pohlavie preferuje.
Keď má rozumný prejav, podobný pohľad do života a do budúcna ako plánujem ja, zaujímavé alebo približne podobné záujmy, kde by sme sa mohli aj vzájomne dopĺňať a pri ktorých by sme mohli tráviť veľa pekného času. Ešte keď nefajčí a nepije samozrejme. Iné asi nič, skôr tie vnútorné hodnoty ma zaujímajú, po vonkajšej stránke je to jedno, sympatických je veľa..
Je mi sympatické, ak rád chodí do prírody, cestuje a pod.
Veľké plus je, ak je vtipný a môže byť aj kus čudný
Mal by sa mi i fyzicky páčiť.
A do toho všetkého, keby by bol taxidermista, tak som jeho!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Keď mu vadí fajčenie. A nefajčí. Prípadne nepije.
Keď je slušný.
Keď sa mi páči fyzicky. (Bez tych vyssie to nebude fungovat takze samostatne to je zbytocne. Je to ako strielat slepými)
Páči sa mi keď si dá námahu aby vlastnými slovami napísal, čo hľadá, prípadne kto je on sám. Aspoň niečo...
A tiež sa mi nepáči, keď je niekto príliš veriaci... najradšej ateistu. Neznášam tie klamstvá a naivné reči a skutky lebo to káže niekto. Doslova niektorým(a mnohým) vymyli týmto mozog a sami si to nie sú schopní uvedomiť ako sa správajú a prečo robia to čo robia. V tej chvíli jednoducho vlastný názor a mozog nefunguje. Robí sa to lebo sa to robí a patrí a tak je to správne inak je to hriech...
Dúfam, že som vám to objasnil.
Veľké plus je, ak je vtipný a môže byť aj kus čudný
Mal by sa mi i fyzicky páčiť.
A do toho všetkého, keby by bol taxidermista, tak som jeho!
A ešte sa mi páči keď je to taký "obyčajný" človek
green flags ked ma rada SW, vidno, ze s nou bude prca, robi grimasy na fotkach, ma ujebany popis atd