Zdravím. Mám otázku: Zháňam bicie (prípadne celý set) na Guitar Hero a napísala som pani z Česka, ktorá mi odpísala že má bicie a gitaru na Nintendo Wii. Písala že je nejak možné pripojiť to na PS2. Nevyznám sa do toho, vážne ani trochu. Pýtam sa: Je možn
@eslovaca na 100% nedaju, iba PS3 sa daju pripojit na PS2 a opacne, takze ta chce ojebkat, no vela stastia s hladanim, ja som svoje musel kupit cez kamosa v anglicku cez ebay. Inac to preplatis but sialenym postovnym alebo v neakom shope za neskutocne predrazenu cenu. Band Hero (ps3) set so vsetkym ma stal dohromady cca 80€ (nastroje funguju aj na ps2), no ale to bolo pred pol rokom, teraz to bude este tazsie zohnat.
Ale teoreticky by mali ist pripojit do PC (ale treba este k tomu midi to usb kabel a neake specialne nastavenia, PS3/xbox bicie nic take nepotrebuju) a hrat na ne Phase Shift » www.dwsk.co.uk/...
Ja som na Phase Shift presiel lebo nemozem nikde zohnat ostatne guitar hero casti na PS3 za neaku rozumnu cenu (fakt nehodlam platit 40+€ za par pesniciek, dost namahy a penazi ma stalo ps3+nastroje) a tu si mozem diky Bluzerovi stiahnut vsetky casti guitar hero a rock band + DLC zadara (a aj vlastne songy od inych ludi).
Takze tak ci tak, na henten kseft racej zabudni a hladaj dalej. Vela stastia a dufam aj hodne rocku /m/.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale teoreticky by mali ist pripojit do PC (ale treba este k tomu midi to usb kabel a neake specialne nastavenia, PS3/xbox bicie nic take nepotrebuju) a hrat na ne Phase Shift » www.dwsk.co.uk/...
Ja som na Phase Shift presiel lebo nemozem nikde zohnat ostatne guitar hero casti na PS3 za neaku rozumnu cenu (fakt nehodlam platit 40+€ za par pesniciek, dost namahy a penazi ma stalo ps3+nastroje) a tu si mozem diky Bluzerovi stiahnut vsetky casti guitar hero a rock band + DLC zadara (a aj vlastne songy od inych ludi).
Takze tak ci tak, na henten kseft racej zabudni a hladaj dalej. Vela stastia a dufam aj hodne rocku /m/.