@rachel1 viac, teda aspoň bývavalo, ale pochybujem že robili nejaké výrazné zmeny, a pred piatimi rokmi boli minimálne tri, aspoň jedna (ale myslím že dve) čo "začínala" na základke a bola vlastne osemročná, a aspoň jedna (ale myslím že dve) do ktorých sa dalo dostať z konca prvého alebo druhého ročníka normálne 4ročnej triedy...
@rachel1 ale inak by som sa riadil tuto informáciou od vlada, vyzerá to že ju skopíroval priamo z ich ofic stránky, čo bola asi zároveň aj pointa, oznámiť ti že "majú to na ofic stránke"
@rachel1 na IB môžeš ísť z druhého ročníka ak si na štvorročnom normálnom, z tretieho ak si na bilingválnom. PYP a MYP sú medzinárodné programy...síce neviem či som to správne pochopila, ale do PYP-u sa ide od prvej triedy na ZŠ, trvá to asi päť rokov (nie som si istá...), z tadial postupuješ do MYP-u, ale dá sa tam ísť aj po skončení šiestej triedy ZŠ, MYP-ko skončíš učivom ako druhák na gympli a postupuješ potom automaticky do IB-čka...samozrejme do IB-čka sa môžeš dostať aj ty, ak spravíš po druhom alebo treťom ročníku prijímačky dúfam že som ti to aspoň trochu objasnila gjh je skvelá škola, je jedno aký program si vyberieš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
1x bilingválna
2x národná
1x osemročný gympel
1x MYP, ci PYP ci neskôr IB