Ahojte. Práve som dorobila príjmačky a potrebujem pomôcť. Ak by sa stalo, že by ma prijali na obe školy, neviem sa rozhodnúť, na akú školu mám nakoniec ísť.
Gymnázium Púchov alebo Gymnázium Považská Bystrica?
@Mielikki mám to kúsok a to je jedno. Lenže čoraz častejšie počúvam, že PB je lepšia a potom zasa naopak. Nemáš alebo nepoznáš nejaké osobné skúsenosti?
teda ak sa ešte nezrušili voliteľné predmety.. stále ešte funguje výber predmetov do 3. a 4. ročníka ?
ale celkovo super atmosféra, škola organizuje veľa akcií, väčšina učiteľského zboru sú úplne super ľudia, keď ich človek lepšie spozná a ak si na začiatku urobíš dobré meno, správaš sa slušne k profesorom, tak v považskej preplávaš aj s dobrými známkami aj blicovaním ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
(Dca si nezvažovala? Ro bola minimálne pred rokmi vcelku slušná škola či to asi už ďaleko, čo?)
ale celkovo super atmosféra, škola organizuje veľa akcií, väčšina učiteľského zboru sú úplne super ľudia, keď ich človek lepšie spozná a ak si na začiatku urobíš dobré meno, správaš sa slušne k profesorom, tak v považskej preplávaš aj s dobrými známkami aj blicovaním ako ja