Gymnázia v BA - nwm sa rozhodnúť. na ktoré mám ísť
Ahojte, chem ísť na štvorročné gymnázium v BA najlepšie by bolo so zameraním na informatiku, prípadne matematiku alebo cudzie jazyky...Pozerala som GJH, Gymnázium J. Papánka, Gymnázium na Grösslingovej a Gymnázium L. Novomeského. Neviem, ktoré z nich si v
@4 nechcem sa chváliť ale doteraz som mala na vysvečku vždy samé ale pouvažuje nad tým, čo si napísala. Nie som zrovna ten typ, čo by ma predmety ako biológia,dejepis,geografia bavili, čiže asi to bude ako si napísala...
@7 pozerala som na Bilíkovú a majú v štvrtom ročníku nejak veľa hodín ale asi pôjdem na metodku, lebo sú tam aj semináre z informatiky...a majú v štvrtom ročníku menej hodín
a k tym stvrtakom sa pozri ci su to normalne hodiny alebo seminare lebo ty mozes mat 10 hodin so seminarmi v jeden den napisanych ale realne sa ta dotyka mozno 6 z nich
@sugy1 Ja chodím na Metodku prečo máš tak rád metodku?
noo ja chodim na stvorrocne tam, takze ak cches tak sa ma nieco opytaj, ale inak tu nie su nejake extra zameria, ale vyberas si do tretieho rocnika rozsirujuci predmet. A je tu aj bilingválne, keby chceš tie jazyky.. a Inak sú tu normálne dva jazyky, sa učia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@2 prečo nie ?
ak nie, bude ťa to trápiť,že ti jedna vec nepôjde. Ako mňa. Vyber si školu kde máš len - alebo viac menej - to, čo ťa baví/ide ti.
a k tym stvrtakom sa pozri ci su to normalne hodiny alebo seminare lebo ty mozes mat 10 hodin so seminarmi v jeden den napisanych ale realne sa ta dotyka mozno 6 z nich
ale ak mas smolu tak mas 10 hodin ano da sa to
@11 , @8 prečo GJH?
noo ja chodim na stvorrocne tam, takze ak cches tak sa ma nieco opytaj, ale inak tu nie su nejake extra zameria, ale vyberas si do tretieho rocnika rozsirujuci predmet. A je tu aj bilingválne, keby chceš tie jazyky.. a Inak sú tu normálne dva jazyky, sa učia.
@16 chodíš tam ?