Cafte,mam si teraz vybrat,na aky gympel chcem ist.Rad by som informatiku,cize som zuzil vyber na 2 gymple...Trebisovsku a Srobarovu...Obe maju CISCO,obe vyucuju informatiku...Na Trebisovskej je ta informatika uz dlhsie,tak ma to tam mozno taha...Ale rad b
Na Šrobárku (nie na informatiku) sa chystám, takže ak sa podarí, možno sa tam vidíme
Nebol si na Dni otvorených dverí?Ja som videla asi dvadsať minút z hodiny informatiky a profesor bol fajn, dokonca aj ja (nekompatibilná s čímkoľvek elektronickým) som pochopila.
Pokiaľ viem, na Trebišovskú sa hlásia často tí, ktorí na to nemajú známky ani vedomosti, ale proste chcú ísť na gymko...samozrejme z informačného portálu Jedna Pani Povedala, ale ja by som ti poradila tú Šrobárku.
Ano,na dni otvorenych dveri som bol,videl som aj informatiku,ja sa hlasim na tu mat.,fyz.,informatiku tak mozno sa niekedy stretneme Aj mne sa ta Trebisovska zda taka...no...Ale aj tak si musim dat na prihlasku dve skoly,co si davas ty?
No maximálne na chodbe sa stretneme Mňa to ťahá ku angline alebo spoločenským vedám.Ako druhú školu si dávam Poštovú, aby bola drahá mamička spokojná...
bobuska/ Zalezi na tom,ako k tomu pristupujes,k tomu uceniu...Bol by som nerad,ze ked pridem do triedy,tak budem medzi samymi grazlami,co piju,hulia a na ucenie seru...
@winprog15 myslím, že Trebišovská je na to celkom dobrá, ale...Šrobárka je Šrobárka..vieš, dobré meno a podobné chujády. Ja som na Šrobárovej a je to dosť brutál, ale naučiť a pripraviť vedia dobre na všetko. Uvidíš, kde ťa príjmu. V každom prípade držím palce
Informa..nuž, treba vychytať dobrého profesora. A podľa mňa je to ťažké. Naozaj je toho niekedy veľa. Treba makať proste. Ale...to je len môj názor, podľa toho ako sa ja učím...
Tak na tej trebisovskej to je tak... ako vsade.. najdu sa taky co sa chcu ucit a aj taky co nechcu... mam taky pripad v triede takze no... ale informa je v poho... ale ako uz arwen napisala... zalezi od profesora
Je mi jasne,ze netrafim triedu so ziakmi,co ma kazdy z nich 100% zaujem o studium,janse,ze sa najdu individua,ktore na to vyslvoene seru...Ale je zas rozdiel trieda,kde sa chce ucit 80% ziakov,20% nie a rozdiel,ked sa nechce ucit 70% a 30%...Asi kazdy pochopi ten system,kazdy na nieco serie,len ty ako dilino vytrcas z radu a chces sa ucit...Len mi ide o to,ci je to skola typicky pre tych,co maju ucenie v pazi a su tam len pre to,ze ich tam rodicia poslali,len aby chodili na "gympel",alebo su tam vazne kvoli sebe :/
Tak uz som si napisal predbezny zaujem o Trebisovsku a Srobarovu,na 1. miesto Srobarova,na 2. miesto Trebisovska,je to sice len predbezne,ale uz to nemame nejak zasadne menit,odovzdavam to nasej skolskej vychovnej poradkyni
winprog15 ty si co za chalana???ved akoze pomali ani holkam nevadi ze dakdo v ich triede pije fajci a huli...a k teme na trebiske je takych plno aj tych co poznam taze ekd si taky slusny bud chod na srobu aj tak je to iste alebo si zaplat vlastneho ucitela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Moja segra tam bola, strašne niečo...
Nebol si na Dni otvorených dverí?Ja som videla asi dvadsať minút z hodiny informatiky a profesor bol fajn, dokonca aj ja (nekompatibilná s čímkoľvek elektronickým) som pochopila.
Pokiaľ viem, na Trebišovskú sa hlásia často tí, ktorí na to nemajú známky ani vedomosti, ale proste chcú ísť na gymko...samozrejme z informačného portálu Jedna Pani Povedala, ale ja by som ti poradila tú Šrobárku.