Noo..kedze som deviatacka a prawe sa rozhodujem co dalej,chcela by som sa spytat aky gympel by ste mi poradili v BB alebo v PP.Ak mate cas napiste aj preco a dufam ze nenapisete ako dovod to, ze tam chodite dakujem
na tvojom mieste by som sa rozhodoval ist na odbornu skolu nie na gymnazium. pod slovom odborna myslim taku ktora ma daky vyucny odbor napr OA, alebo ZSS. No ale ak ta viac zaujal gympel tak si myslim BB? mozno to len tak s heftu aby som ti odpovedal na otazku
nemusis vedet co chces robit ja napr som sla na hotelku a nemienim byt manazerka ani nic z toho mnozstva odborov co mam tu na hotelke ale o to vecsi rozhlad budem mat ked pojdem na vysku, budem mat v rezerve milion inych veci ktore mozem robit a navyse sa nacestujem a budem vediet veci v praxi, gympel je nanic, a tiez som mala jendotky, to neznamena hned ze gympel
Ja som na gympl v DK kedze nasi ma nepustili dalej ale medzi tymi dvomi by som si vybrala PP, počula som dobré veci o ňom i keď ja som povodne chcela bilingvalne a ak ti idu jazyky len odporucujem. len aky jazyk ti nepoviem, to je na tebe.
A PP a BB su daleko od seba to chces vseob. gympel?
tak ja som nad tym tiez rozmyslala teda my mame aj penzion...len neviem ci to je to co chcem robit...lebo ak budem chciet byt co ja vim,profesionalny dojic krav tak to bude na hovno mat hotelku teda v tomto pripade aj gympel ale dufam ze chapes jak som to myslela....
9, ja som tam chodila chvilu, ale prestahovali sme sa do BA, tak som musela odist a chyba mi to tam, vazne sa mi tam paci, atmosfera je super, kazdy sa s kazdym pozna, srandy kopeec, ucitelia obcas prisni ale inak tiez zabavni mne sa tam fakt pacil sak sa dobre rozhodni drzim palce a ty si z telgartu? a nepoznas peta cernaka? bol moj spoluziak
@6 no je...toto je treti skolsky rok co funguje...lenze fnguje asi tak ze minuly rok nas bolo v triede 30 a tento ich tam zostalo 20 a 2 z 3 lektorov odisli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A PP a BB su daleko od seba to chces vseob. gympel?
tak ja som nad tym tiez rozmyslala teda my mame aj penzion...len neviem ci to je to co chcem robit...lebo ak budem chciet byt co ja vim,profesionalny dojic krav tak to bude na hovno mat hotelku teda v tomto pripade aj gympel ale dufam ze chapes jak som to myslela....