Takze, ked sa tu dnes toci o gymploch aj ja chcem radu...Poradte nejaky gympel v BB alebo PP alebo tak niekde...mozu byt aj Kosice...Proste gympel, kde su pohode ludia, profaci, kde az tak velmi sa nemusite ucit...teda viem ze to sa musite vsade ale nie t
sorry, ale toto -kde az tak velmi sa nemusite ucit- ma rozosmialo... vies ak chces nieco dosiahnut je potrebne aj nieco preto urobit...je mi jasne, ze niektori so mnou nebudu suhlasit, ale na Slovensku nastastie vladne demokracia a toto je proste moj nazor
tak osobne, ani ja to neprehanam..ale ako kedy, ak nieco nechapem, sadnem k tomu porozmyslam, rozoberem a je to ok...ale tak...ak sa niekomu neche ucit a je lenivy, nech radsej na ziadny gympel nejde
hh skoro kazdy si mysli ze na gympli sa studenti len ucia a ucia a sa tam dostanu len sami biflosi s priemerom 1 prinajhorsom 1,1, ako to je total blbost. Sak aj na ostatnych skolach sa tak isto uci..no dobre mozno na gympli viacej a nemas tam take odborne predmety..ale je to len stredna skola len to a nazov gymnazium
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
peace
napriklad ak si sam od seba nadany, vobec sa nepotrebujes ucit...