je tu niekto co programuje a zucastnil sa niekedy nejakeho workshopu alebo hackatonu v programovani (Google dev day alebo hocico podobne kludne neoficialne) ?
Neviem ci tu niekto taky je, ale ak hej napiste o co islo, skusenosti atd. Ja som zatial nebol
nope, nemam velmi na take srandy cas
a druha vec, ze kodit "na poziadanie" nie je velmi podla mojej vole (mam na mysli rychlo a efektivne prave vtedy ked to treba)
o com je ten google dev day?
a to take podobne eventy su vobec u nas?
@matwejo Praveze ani mne to bars nesedi takto pod tlakom programovat a este aj za par hodin vymysliet nieco svetoborne. Ale chcel by som vziat par schopnych kamosov a skusit.
Google dev day je prakticky hackaton spojeny s prednaskami a workshopmi ak som to spravne pochopil. Myslim, ze sa tam dalo vyhrat nejake prachy a mozno postup na nejaku svetovu uroven, pripadne funding od googlu. Ale nie som si isty, mozno sa mi to pletie s inym eventom, ako vravim ja som tam zatial nebol.
Viem ze Google dev day sa robieval v Prahe napriklad, ale posledny rok-dva sa nekonali celkovo na svete vobec. Asi to chcu prenechat vyhradne na komunitu aby si to sami ludia organizovali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
a druha vec, ze kodit "na poziadanie" nie je velmi podla mojej vole (mam na mysli rychlo a efektivne prave vtedy ked to treba)
o com je ten google dev day?
a to take podobne eventy su vobec u nas?
Google dev day je prakticky hackaton spojeny s prednaskami a workshopmi ak som to spravne pochopil. Myslim, ze sa tam dalo vyhrat nejake prachy a mozno postup na nejaku svetovu uroven, pripadne funding od googlu. Ale nie som si isty, mozno sa mi to pletie s inym eventom, ako vravim ja som tam zatial nebol.
Viem ze Google dev day sa robieval v Prahe napriklad, ale posledny rok-dva sa nekonali celkovo na svete vobec. Asi to chcu prenechat vyhradne na komunitu aby si to sami ludia organizovali.