Ahoj. Potrebujem pomôcť. Pohádal som sa s kamarátom. Je to kvôli tomu lebo mojej spolužiačke som povedal čo si o ňom myslím, že niekedy mi ide na nervy a tak. A ona mu to povedala a naštval sa na mňa Prosím o nejaké rady ako sa udobriť. Ďakujem.
Výhrady je lepšie povedať priamo, lebo nikdy nevieš akou "kľukatou poštou" sa to k tomu človeku dostane. vždy je lepšie byť ten úprimný, čo povie niečo,čo sa druhému človeku moc nepáči, ako ten čo to hovorí poza chrbát.
Povedz mu, že bola chyba, že si o ňom zle rozprával inému človeku a že v budúcnosti to už neurobíš a ze je ti to ľúto. Opýtaj sa, ako to môžeš napraviť. A buď trpezlivý - niekedy je príliš ťažké odpustiť hneď a chce to čas.
Je normálne, že ti aj kamoš lezie na nervy, ale lepšie je nehovoriť o takých veciach iným ľuďom (ak to neslúži dobrému cieľu, co asi nebol tento prípad), radšej o tom primeraným spôsobom pohovor s tým daným človekom - ak myslíš, že je to treba. Niekedy treba viac meniť môj vlastný postoj než toho druhého človeka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Je normálne, že ti aj kamoš lezie na nervy, ale lepšie je nehovoriť o takých veciach iným ľuďom (ak to neslúži dobrému cieľu, co asi nebol tento prípad), radšej o tom primeraným spôsobom pohovor s tým daným človekom - ak myslíš, že je to treba. Niekedy treba viac meniť môj vlastný postoj než toho druhého človeka