No tu môžte písať čo vás nasralo alebo nejaké hádky medzi vami a vašimi kamošmi. Ja by som o tom vedela rozprávať. Kľudne sa tu napr. vyspovedajte. Len do toho. Prijemné písanie Vám praje vaša kamka Poppi.
Ak sa mám s niekým na kom mi záleží hádať tak radšej stíchnem ak poznám jeho povahu ak ale niekto podľa mňa nemá pravdu tak sa s ním aj pohádam .. najčastejšie s takými " slepkami" ale zas tie mi za to asi ani nestoja ale s nimi ma baví sa hádať aspoň sa pobavím nad argumentami ktoré majú
hadky boli budu a su na mojom dennom poriadku ale tak bud epo niekom vrieskam abo dakto po mne taze tak :d ale aj kolektivne najcastejsie s machniatkom kus cloveka vydrbaneho zo zivota sak ved @charlottkkaa a @refugee vedia
ked je to ozajstny kamarat, tak sa nepohadate, len si to trosku rozhnevane vydiskutujete, po troch dnoch nebavenia sa si uvedomite ze to bola blbost a bude setko ok, ak to nebude pravy kamarat, tak bye bye babe
ja som sa dneska pohadala s kamoskou preto ze sa nastvala ze som s nimi jednu prestavku nehrala karty ale sla sa rozúravat s kamosom...ako sorry ale co ja som jej otrok???
ja sa moc nehádam,teda asi vôbec..tí ktorých mám rada mi moc nedávajú na to dôvod a tých ostatných mám na háku,nech sa hádajú s takými jak sú oni že ich to baví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
taktiez aj kamaratstvo...co ja viem, trochu adrenalinu nikdy nezaskodi, ale vsetko treba s mierou
aby som si s niekým začala "vymienať názory", tak to musím mať sakra dobrý dovôd. (pozdravujem Komédiu).