ak niekto v tom vzťahu hľadá problémy a neváži si druhého tak to vzťah pomaly ničí.
ale ak sa obaja naozaj lubia tak to len posilni , ak nejaka hadka vobec je (clovek by mal uz len z lasky nebyt cholerik a nenafukovat , nerypat a podobne veci co vyvolaju hadku)
niekedy stačí debatovať a robiť kompromisy, resp. si vyjasniť názory, nejaká extra hádka byť nemusí ale také 5 minútové hádky a náslendé udobrovanie.. poznáme
najlepsıe je sa nehadat a hlavne vo vacsıne vztahov sa hada kvolı uplnym zbytocnostıam len preto ze sa hladaju ı najmensıe nedostatky a dovody ktore k hadkam vedu... keby ludıa nebolı takı domyslavı, paranoıdnı, tvrdohlavı, nedovercıvı a majetnıckı tak by sa anı zdaleka tak nehadalı medzı sebou... co uz
@sheily že vzťah, v ktorom sa dvaja nikdy nepohádajú nie je dobrý vzťah? lebo nie je možné, aby si dvaja ludia sadli dokonale vo všetkom...a aspoň jedna hádka musí byť....ja som napr. so svojim priatelom tretí rok, a kým sme spolu nezačali bývať, nehádali sme sa...a bolo to zlé zlé zlé, lebo vo všetkom, čo sme potrebovali riešiť, mi ustúpil, nechal to na mňa....nemal svoj názor
@godeye aj tak neviem či je zrovna správne súdiť podľa svojho vzťahu všetkých ostatných.
my s priateľom sa moc nehádame a nie je to o tom, že by sme si nejak ustupovali alebo radšej drzali zobák než by sme vyjadrili svoj názor, jednoducho sme si dosť podobní.
A keď sa aj vyskytne niečo, k čomu máme odlišné postoje rozprávame sa o tom normálne ako dvaja ľudia, nevidím význam v tom po niekom kričať a hádať sa, v trieskaní dverí a nafukovaní sa, keď sa dá všetko vyriešiť v kľude.
preto sa mi aj tento názor zdá zvláštny a všeobecne nerozumiem ľuďom, ktorím sa zdahú hádky normálne a potrebné a rada by som to pochopila, ale asi nie som na to stavaná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale ak sa obaja naozaj lubia tak to len posilni , ak nejaka hadka vobec je (clovek by mal uz len z lasky nebyt cholerik a nenafukovat , nerypat a podobne veci co vyvolaju hadku)
my s priateľom sa moc nehádame a nie je to o tom, že by sme si nejak ustupovali alebo radšej drzali zobák než by sme vyjadrili svoj názor, jednoducho sme si dosť podobní.
A keď sa aj vyskytne niečo, k čomu máme odlišné postoje rozprávame sa o tom normálne ako dvaja ľudia, nevidím význam v tom po niekom kričať a hádať sa, v trieskaní dverí a nafukovaní sa, keď sa dá všetko vyriešiť v kľude.
preto sa mi aj tento názor zdá zvláštny a všeobecne nerozumiem ľuďom, ktorím sa zdahú hádky normálne a potrebné a rada by som to pochopila, ale asi nie som na to stavaná