nemienim oslavovat nejaky zahranicny jebly sviatok ci co to maju ...mam fpici ..najradsej by som sa siel najebat po dlhom case do mesta ale vsetci su fpici odcestovany .
dpc tusim najviac nadavok za posledny pol rok a este v jednom prispevku ...kua ten RAP ma vzdy pokazi
Urcite bude kopa haloweenskych party. Ved v blave uz bola aj vo stvrtok nejaka ta halloween party A bolo ppc
Sa zas tvarite ze nemienite oslavovat americke sviatky sak to su dusicky len je to spravene ako oslava a nie ako nudne nebahanie po hroboch (tym nehovorim ze na hroby nejdem )
jejda,sak aspon zabava bude nie? i ked oslava by bola i tak,len tomu dali pridavne meno ze halloweenska..sa nerobte ze sa nechcete ist zabavit!! no taak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
UNás v lokale je
dpc tusim najviac nadavok za posledny pol rok a este v jednom prispevku ...kua ten RAP ma vzdy pokazi
Sa zas tvarite ze nemienite oslavovat americke sviatky sak to su dusicky len je to spravene ako oslava a nie ako nudne nebahanie po hroboch (tym nehovorim ze na hroby nejdem )