sa zobudte ziadny halloween neexistuje jedine tak v mysliach malych deti..neuznavam tieto americke sracky u nas je sviatok vsetkych svatych...ale minimalne raz za tieto prazdniny sa pojdeme niekam nadrbat
ako tu kazdy nadava na tie komercne americke sviatky... ako keby take vianoce, alebo velka noc v dnesnej dobe neboli "komercne"... hlavne si zanadavajme na Ameriku, a ich sproste zvyky, a potom sa nazerme v "mekaci"...
Nebyť televízie,ani o tom poriadne neviem,u nás bude maximálne nejaká halloween party v kulturáku a v pár domoch vyrezané tekvice,na dedine je to taký nezvyk a osobne ho ani nemám rád,mám rád dušičky a nie toto...
zasa ma niekto bude povazovat za propagantku americkych ch.jovin, ale nasa akcia je zamerana na cosi ine, nie na opicenie sa po americkych hlupostiach... rozhodli sme sa nadviazat na istu kosicku tradiciu, ktora zanikla uz velmi, velmi davno, a robime v centre mesta akciu s nazvom Noc Legiend. budu tam sutaze pre deti, sutaz o najlepsi kostym a zaveru bude patrit ohnova show vratane vystupenia fakira
Uz len to by mi chybalo, podporovat tieto zbytocne, komercne "sviatky", co uz ani sviatkami nie su... O povode Helovinu vie polovica ludi, co to oslavuje len strasne malo a hoci si myslim, ze jeho povodna idea bola pekna a bola byy byvala prinosna, tato americka komercia, co uz dorazila i k nam, to absolutne zabila. Zo vsetkeho tohto oslavujeme akurat tak Vianoce, inak tieto veci nemusim.
NA HALLOWEN SA SKORO NIKDY NEJAK EXTRA NECHYSTAM..JA VYZERAM AKO MATOHA VZDY...A NAVYSE SOM VAMPIRE...TEDA LEN SI NAMALUJEM USTA NA CIERNO OCI OVELA VYRAZNEJSIE..TAK PODOBNE AKO TO MA ANDY SIXX V KLIPE PERFECT WEAPON...DAM SI NEJAKY ZAMATOVY CIERNY PLAST A UMELE NECHTY MAM SILNOFIALOVE HROZNE SA MI PACIA A MOZME IST NA HALLOWENSKY PLES NEVIEM JA TO VYZNAVAM SOM VO SVOJEJ KOŽI
lol kazdy tu pinda na tento americky komercny sviatok, nie je to prva ani posledna vec ktora k nam doletela z "uzasnej ameriky"...vianoce vam uz tiez nepripadaju ako jedna velka kopa komercie ktore sa na vas vali z kazdej strany, tento tzv. duch vianoc uz davno vymrel. Tie prave Vianoce som mala asi tak pred 9 rokmi, kde sme bola cela rodina po kope u babky...takze vam zelam Bukekela Vianoce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale vďaka tomu som videla kdesi v tescu fajn náušnice, ak ich ešte nájdem, tak im asi neodolám
Ale chvalabohu ze nase deti nechodia za tmy po domoch a nepytaju cukriky , to by bolo obetí (ROFL)
Ale náš americký lektor nám dnes vravel skvelú story o ružovej opici.
» www.facebook.com/photo.php?fbid=...
a možno si teda pozrieme horor, aby sa nepovedalo
véééľmi rada zo seba robím príšery!
Ale ja som u otca. Tak teda asi spravím to, čo som plánovala, len sama. (ach)