Ako zistiť u chalana, ktorý je hrozne hanblivý, že sa mu páčim? Ja som tiež veľmi hanblivá, takže skúste brať do ohľadu aj toto prosím. A tiež nechcem taká že: povec mu to na rovinu, napíš mu to, veď tým nič nepokazíš. Je to síce najjednoduchšia cesta, al
inak ked ste na tom obaja takto, tak je to dost zlozite.. jedine si pomalicky k sebe budovat cestu.. a na tom je najhorsie to, ze nikdy nevies ci niekto nepride a nebreberie ho, ked to ide takym slimacim tempom..
tiez je tazke hadzat chlapovi nenapadne naznaky, lebo ako sa hovori, chlapa treba kopnut do hlavy aby pochopil.. tym, ze mas 15, nepredpokladam ze on bude nejaky extra vztahovo skuseny, najma ked je hanblivy, cize to ma velke predpoklady skoncit ako fail, ale drzim palce aj tak
ak by ste sa poznali tak si skús zariadiť harmonogram aby ste sa stretávali je jedno či v škole na chodbe, posilka, knižnica, bar... a taký ten očný kontakt a úsmev
Keď som bola malinké dievčatko, bola som dosť hanblivá, ale práve vďaka tomu som sa vždy dala dokopy s nejakým hanblivým chlapčekom maličkým a vždy sa ukázalo, že sme vlastne príšerné prasce A ako sme sa dávali dokopy? Cez autíčka, bicykle, počítačové hry a Babylon 5
my sme kamaráti, poznáme sa dosť dobre, ale proste nejakou blbou príčinou, sa pred sebou stále hanbíme, a to aj napriek tomu, že o sebe toho veľmi veľa vieme.. a chodíme spolu do školy, on je tretia(čiže má 18) a ja som prváčka
možno keď sa premôžete, tak aj spolu začnete chodiť a láska to bude pekná, ale vzťah pravdepodobne napiču... a možno nie, možno vás blokuje len ten začiatok - povedať si to a potom sa obidvaja "zapnete" a pôjde všetko ako po masle
Takto...keď to veľmi chceš tak sa premôžeš a povieš mu ako si na tom ty, inak sa nedozvieš ako to vníma on. Nečakaj, že bude nejak magicky vedieť, že máš o neho záujem, keď sa nijako neprejavíš. A viem, ľahko sa mi to hovorí, ale sama som si tým prešla nie tak dávno, takže to mám v čerstvej pamäti Hlavne niečo sprav, aby si si potom nebila hlavu o stenu, že si bola ticho. Good luck
Vsetci (nehadzem do 1 sacka), ale uplne ze vseeeetci sa tu stazujete aky je birdz v **** ale sami jej normalne neporadite .. Uvedomte si, ze VY tvorite birdz( nie len par 'fejkov' ! )
btw teraz k teme: aj ja som trochu hanbliva, von nechodim, takze len pokukujem po chalanoch v skole, usmejem sa ako prva, ked mi usmev opatuje, na obede hodime rec a spoznam ho... Ale zatial som este s nikym 'neladila'. :/
ak ho neuvidíš dlhšie v škole tak mu napíš že ti chýbal alebo niečo také..ked ti napíše že má dáky problém napíš mu že ti na nom záleží...viem že je kktina všetko riešiť cez FB, ale ak ti dá najavo svoju náklonnosť, tak naživo sa už tak hanbiť nebudeš ked budeš vedieť na čom si..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
tiez je tazke hadzat chlapovi nenapadne naznaky, lebo ako sa hovori, chlapa treba kopnut do hlavy aby pochopil.. tym, ze mas 15, nepredpokladam ze on bude nejaky extra vztahovo skuseny, najma ked je hanblivy, cize to ma velke predpoklady skoncit ako fail, ale drzim palce aj tak
@luckaa16
chyt ho za vajca , aj tak to skor ci neskor urobis
~~~~~~~len tolko k tomu, co je vyssie~~~~~
Bodka
ak ho neuvidíš dlhšie v škole tak mu napíš že ti chýbal alebo niečo také..ked ti napíše že má dáky problém napíš mu že ti na nom záleží...viem že je kktina všetko riešiť cez FB, ale ak ti dá najavo svoju náklonnosť, tak naživo sa už tak hanbiť nebudeš ked budeš vedieť na čom si..