ja viem piskat tak, ze ohluchnete v mojej blizkosti... ato fakt...sa nechvalim hej ...mama mi vrawi ze piskam jak chalan ze som maly byt radsej chalan..,aj v triede napr.ked niekto chce na niekoho zapiskat,tak volaju mna ehhe.....lenze nie vzdy sa to podari na prvykrat...
všetky robotnícke zručnosti, som neohybný takže som drevo na všetky gymnastické cviky...to že neviem pískať alebo robiť bubliny zo žuvačiek ma nejako netrápi
ja sa vôbec nevyznám do PC.. som šťastná keď za jeden deň nestiahnem nejakého trojana alebo nevymažem harddisk a ani sama neviem ako ...ale viem urobiť salto
ja som donedavna nevedel prehltat vacsie tabletky a neviem preco, asi som mal z toho strach, alebo co taktiez neviem poriadne luskat na prstoch, ten zvuk co vydam, to je nic a taktiez mam handicap, ze mam znicene prave koleno, nemozem svoju pravu nohu naplno vyuzivat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Neviem vydať s perami taký zvuk: "pá"
Neviem tak skrčit do "trubičky" jazyk
ALE!
Viem ohnúť palec, že vyzerá ako zlomený
Dať k sebe oči príp. jedno do inej strany
som pocitacovy antitalent
a
neviem sa splhat po lane ani po tyci
ja považujem za hendikep napr. ked nemáš nohu
Piskat viem, aj splhat po lane/tyci.
Vlastne viem skoro vsetko ked tak rozmyslam.... najskor tie ohnutia prstov do druhej strany neviem
a neviem pochopiť ani pointu loptových hier