Uhh asi všetko
Robila som mydlá, gule do kúpeľa, maľovala som misky / hrnčeky, vypaľovala do dosiek na krájanie / varešiek, vyrobila som fotoalbum, knižku, obrazy, aj vzducholoď dokonca
@bebekex nemam to v pc. tak zas nie je to nic prevratne skor take minimalisticke. je tam cierna macka s cervenym motylikom na krku plus napravo,ze meow s usami a fuzikom s tym,ze pismeno O je v tvare srdiecka a tiez cervene,tak to spolu pekne ladi
z jedného velkého pekného vlašškého orecha, pripavniť pánty(také miniatúrne aby ich skoro nebolo vidieť alebo boli ozdobné), dať dovnutra vatu a má človek peknú krabičku na prsteň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Hmm... všeličo, mám dielňu, či už to bola nejaká komoda, poličky atď..
Robila som mydlá, gule do kúpeľa, maľovala som misky / hrnčeky, vypaľovala do dosiek na krájanie / varešiek, vyrobila som fotoalbum, knižku, obrazy, aj vzducholoď dokonca
naposledy som malovala vlastny motiv na platenu tasku a to malo velky uspech
(som oznacila predtym samu seba )
to som už se dávala, a inak veľmy nič, resp. nič čo by stálo za reč
A potom som pre rodinu a do škôlky vyrábala vence také jesenné, aj vianočné, dokonca pre mamo aj halloweensky ...