Ako ničiť hnusné urevané decká na diaľku? Totižto nám tu práve prerábajú ihrisko a ja tie ohavné malé špiny celý čas počúvať NEMIENIM!!! IBA CHORÝ BASTARD MÔŽE DAŤ IHRISKO ĽUĎOM ROVNO POD OKNÁ!!! A celé leto mať zavreté okná (a navyše to aj tak počuť), to
@pawliee No to tak iste. Niekedy, keď prídem unavená domov, tak si ani oddýchnuť nemôžem, lebo tie posrané špiny tam bliakajú.
Ale ja ich raz naozaj TAK dobijem, že budú do konca života (ktorý možno bude o takých 60-70 rokov skôr, než by čakali) závislí na prístrojoch a na psychiatrovi!
@krutafunebracka pri takomto tempe tam budeš robiť o mesiac kurátorku a k tomu mínovému poľu: keď ho tam vybuduješ, tak ich budeš mať ešte bližšie pri oknách
Ale ja ich raz naozaj TAK dobijem, že budú do konca života (ktorý možno bude o takých 60-70 rokov skôr, než by čakali) závislí na prístrojoch a na psychiatrovi!
no ja ich tu mam stovky a ete k tomu s ciernou kozou minule ma nahanali s pipikom v ruke a vzdy ma ide jebnut ked ich vidim pocujem myslim tie deti...takze idem do toho s nejakou secnou zbranou
už som si sakra zvykol ale ked som si zvykol tak ihrisko idú zničiť a postavaia tam panelák... ako sú mily, ten hluk aspoň nesmredl ako nafta nerachotal zvukmi, ktoré znejú ako by sa tam šecko rozpadávalo a počuť to aj sem hore cez zatvorené okná... a zrušia mi výhľad svine
Vŕŕ...pred časom som na trhu kúpila štvorkilovú tekvicu a šesťročný bastard tej trhovníčky začal revať ako pomätený.Myslela som, že ho dobijem tou zeleninou, zmrda urevaného.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Tie štetky tých parchantov nemali mať, keď sa im nechce s nimi isť. Bodaj by im kunda zhnila.
btw. hneď som vedel kto tu diskusiu založil
Teším sa, keď budem zaradená do Múzea zla.
Ale ja chcem DUPAŤ, KOPAŤ, BIŤ, no a tá sekera...
To je niečo úplne iné, lebo to je MUČENIE. To rezanie niečím ostrým je hnus, ostré veci nebudem používať a nech trpia čo najdlhšie.
toto sa mi pacilo najviac:
si originalna
šak stačí jedna dymovnica a oni odídu
aspon sa budu kde mat hrat, nechaj ich
@ fefe07 Chcem si najať nejakých ostreľovačov.
@ freestyler01 Obyčajné vyjebané prašivé kurvy sú to!!! Makať by mali ísť alebo učiť sa a držať klapačky a nie hrať sa!!!
alebo chces s hrdostou bojovat proti deckam?
A taká i tak nie je.
nech ťa jebe to stádo celý deň do riti...