@lenkaska1 Kde v Auparku? Ja som to pozerala na nete a našla som v Auparku také, ktoré vyzeralo, že nie je 3D, ale ako som klikla na objednávku lístkov (cez net), dočítala som sa, že je to 3D, len v tom nie sú spoplatnené okuliare (zrejme je to pre divákov, čo okuliare vlastnia už doma).
@matii Nie že by boli Piešťany ďaleko... ale privýtam to skôr v BA. Hoci rozmýšlam, že počkám, kým ten ošial prejde a potom si to pôjdem pozrieť. Alebo to rovno pozriem na DVD
@strommen2428 Nuž, v tomto máš pravdu :/ Menšie kiná to budú dávať až oveľa neskôr...
@mirkova Ďakujem. Zrejme sa ešte načakám, kým to dojde do menších kín
@wewo A fakt, ozaj! Ďakujem za priamy link. Ináč, včera som presne na toto isté klikala, tento istý čas (o 20:10) v Auparku, akurát že (túto) stredu a pri objednávke mi to vyhodilo, že je (citujem): ,,2V cene vstupenky nie je zahrnutý poplatok za 3D okuliare. Túto vstupenku si vyberte, ak už 3D okuliare pre MasterImage vlastníte. "
@wewo Na tvojom ti to nevyhadzuje, neviem prečo. Ideš dneska o 20:10, hej? Nič to o 3D okuliaroch nepíše.
Ak si dáš stredu, Aupark, 2D o 20:10, zadáš si trebárs jeden lístok do kolónky... zobrazí sa ti možnosť výberu sedadiel (obrázok). A presne nad tým obrázkom to máš takým oranžovým napísané.
inac ked ma dakto zaujem da sa to stiahnut v cestine na ulozto.sk .....zatial len kinorip ...ale v pohode ..minule som tak pozeral transformers 3 .....
@stenatko fakt? idem to čeknúť noo ja som našla ten tretí si musíš dať a keď si klikneš na nejaký čas tak tam máš normálne lístky ako na 2D, teens - 5,25€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale v takých menších regionálnych kinách to asi bude iba v 2D, lenže až neskôr, obrie cinemas majú prednosť
a @matii - máš potom šťastie, Hlohovec je okresné mesto a tam to nebude ešte najbližší mesiac
Inak nič moc ale aspoň niečo
» filmy.kinotip.cz/harry-potter-a-...
@matii Nie že by boli Piešťany ďaleko... ale privýtam to skôr v BA. Hoci rozmýšlam, že počkám, kým ten ošial prejde a potom si to pôjdem pozrieť. Alebo to rovno pozriem na DVD
@strommen2428 Nuž, v tomto máš pravdu :/ Menšie kiná to budú dávať až oveľa neskôr...
@mirkova Ďakujem. Zrejme sa ešte načakám, kým to dojde do menších kín
Tak to ma doplietlo
Ak si dáš stredu, Aupark, 2D o 20:10, zadáš si trebárs jeden lístok do kolónky... zobrazí sa ti možnosť výberu sedadiel (obrázok). A presne nad tým obrázkom to máš takým oranžovým napísané.
A to ma metie.