chcel som si kupit tuto knihu ale zabudol som na toho 7.7.2007 a tuto knihu uz nikde nemaju co ma nasralo.A serie ma ze neviem ako sa to skoncilo tak prosim daku dobru dusu nech to sem napise
poprosim tu dobru dusu aby mu to napisala ako tajnu spravu a nekazila mi citatelsky zazitok, lebo inak si tu dobru dusu najdem a vytlciem z nej usmev, dakujem.
na nete uz dobre dlho idu aj slovenske preklady. Uz som sedmicky precitala X-krat a musim uznat, ze je to najlepsia kniha z tejto serie. Aj ked zaverecny suboj s Voldemortom mohol byt taky volajaky vznesenejsi a akcnejsi... A mozno by nezaskodila este nejaka jedna kapiptola, ktora rozprava o udalostiach čo sa stali potom, ako reagoval svet na to co sa delo na Rokforte.. Ako vsetci Harryho uctievali ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja si pockam na slovencinu, bo pokym by som to precitala po anglicky, aj ta slovenska verzia vide.