» www.csfd.cz/film/224184-har... Co vravite na novy trailer?Podla mna to uz konecne (od 5ky) nabere tie sci-fi temne grady...nie ako 1ka blba rodinna rozpravk
však jednotka aj mala byť rodinná! rowlingová písala prvé diely pre svoje deti, nie pre tupých večne nespokojných fanúšikov kvôli idiotinám, lebo musia všetko smrteľne vážne prežívať; consequences? od 5 viditeľný rozdiel vďaka nátlakom... ale teším teším na šestku strašne, hoci už mi šibe z tých večných reklám, ukážok a posterov, ktoré nachádzam, harry má aspoň v tomto ohľade vysoký kaliber ... proste nikdy nestratí svoje čaro
jou jou teším sa a rátajú sa mi tie grády lebo to ide s mojim vekom keď vyšla jednotka tak som tú rozprávku žral, teraz je pre mňa to taká blbina vtedy by sa mi 4 a 5 nepáčili a teraz je to oukej
srdce sa mi zastavilo, keď som to videla...už sa strašne moc teším, knihy poznám naspamäť a hoci ma už HP filmy viackrát sklamali, tento vyzerá superne...aj piaty diel bol bohovský
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov