teda to značí, ženarnija je o priečok nižšie u mňa, narnija je viac pre deti a je to skvelá knižka pre deti, ako to beriem, keby som mala pod 14 tak narniju milujem naprosto
no, ja som nemyslela na filmy ale na knihy...twilight som necitala a ani sa nechystam, narnia ma neoslovila, lotr je celkem fajn ale hp mam aj tak najradsej no
ak sa jedna o knihy tak hp, narnia, lotr. to druhe nepoznam, ale co som pocul, sa mi to nepaci... ak sa jedna o filmy... tam je to komplikovanejsie... lebo film kazdy vyzera inac...
LOTR (i ked uuuplne najradsej mam knihu Silmarillion), Harry Potter, Narnia, potom dlllho dlho nic a za tym nic este dalsie nic a tam je potom Twilight
Takže vaše hity - Narnie a Potter, jsou podle mně úplný blbosti, narnii jsem četla a je nejenom podle mýáho hrozně napsaná, ale ten film, kterej zná mnohem víc lidí než knihu, je úplně o něčem jinym a HP je něco podobnýho. Šílená patlanice, už jen LOTR a Twiling, a tady se zase neumím rozhodnout xD
meggy, ja by som musela, také dobrodružné knihy som čítavala, Slávna päťka forever... a najlepší boli Traja pátrači... úplne forever niekdy si možno ešte prečítam z tých prvých dielov niečo na spomínanie
leio, nie je mesačný oheň náhodou ten diel (desať tuším), kde Jupiter prišiel na to, že ho má jeden z tých trpaslíkov, ktorí keď vychádzali z múzea, uškrnul sa na neho???? lebo ak áno, tak to je aj moja naj časť, nad rozuzlením som totálne žasla
V Narnii sa mi zhnusili všetky tie kresťanské analógie; Pán Prsteňov je strašne complicated; Twilight ide celkom pomimo mňa; siedmu Potterovku nemôžem ani cítiť (rada spisovateľom: NIKDY nevyzabíjajte všetkých záporákov).
@diduska125 TWILIGHT je totalne strasny film,ked citas knihu.
@zipporah 3 Patracov som aj ja ja zrala, to bola aka supa ano,tie kamene boli v trpaslikoch,potom im trpasika vzali a jupiter kamen vymenil za napodobeninu...ale neviem ako sa ta cast volala
ja som si az po zahlasovani vsimla,ze "Filmy"
ale aj tak z tychto 4 najlepsi film mala kniha Pan Prstenov
Harry sa celkom dal
Narnia necitala som knihu,ale film bol v pohode,ale nepatri do mojich TOP filmov
Pan Prstenov je podla mna uplne genialna trilogia,zasnem nad tym,ako to Toliek vymyslel...a film ani moc nepobabrali
Twilight - velmi velmi velmi velmi uzasne knihy,ale film???!!!! HROZA!!!!!!!
Harry Potter -knihy boli všetky úžasne,dokonca aj tuším že Hp1 bola moja prvá hrubá kniha filmy Hp ,tak najviac sa mi páčila jednotka a dvojka trojka celkom ušla a tie dalšie sa mi nejako vôbec nepáčili
Twilight- knihy sú taktiež dobré ešte lepšie ako Hp aspon podla mna @athelasil suhlasim s tebouale film bol dost o nicom
Pan Prstenov-jednoznačne vyhráva z tychto štyroch či už sa to týka filmu ktorý bol super nakrutený alebo knihy ktore boli perfektne napisane ..a všetko preto lebo Tolkien dokázal vytvoriť celkom nový svet..
Narnia- čítal som knihy, neviem prečo ale velmi sa mi nepacili ale filmy ujdu
som zvedavá na ten tvilájt, dúfam, že ma moja malá sestrička poteší a povie, že všety potterovie knihy prečítala, aj moju naj knihu detsva, ktorú som jej požičala s tretím dilom potterovie, ktorý mi vlastne ona dala , tak ako aj hry mi dala, a všetko vlastne, čo sa týka potterovie ja som potterovie kontajner jááááj
LOTR preto lebo to napísal tolkien ktorý je vlastne otcom žánru fantasy čiže bez tolkiena by možno nebola ani narnia ani Harry potter ani Twilight + dodávam názor že Warcraft je vpodstate obmenený LoTR
no Pan Prstenov bol vlastne prvy a NAJDOKONALEJSI!!! spolu z nim pisal Lewis Narniu, ta je tiez dobra ale myslim ze skor pre mladsich alebo skor ze to aj mladsi mozu citat, o Harry Potter mam taky nazor ze cital som.... a Twilight som necital a ani nechcem....najskor o 10 rokov ked uz na to kazdy zabudne...
a este Tolkien nenapisal len PP ale aj Hobita, Silmarillion, Hurínove deti a kopu nedokončenych veci, stvoril obrovskvý svet Arda ku ktorému vymyslel a spisal niekoľko tisíc ročnú historiu....preto si myslim ze je to to najdokonalejsie fantasy
narnia sa mi z toho páčila najmenej..také divné...harry potter bol fajn ale ked vysiel posledný diel a prečítala som ho nejako ma to prestalo baviť... twilight? práve čítam, celkom zaujímavé ale nie až tak aby som začala šalieť že wooow twilight ja to uplne milujem alebo nejako podobne...LOTR sa mi páči najviac z týchto 4 ponúkaných možností, aj film aj kniha len keď som pozerala film tak niektoré scény boli na mňa až príliš ,,strašidelné,, ale inak nemám čo vytknúť
Pan prstenov- mna osobne vobec nezaujmal kniha vobec....film vzdy v polovici zaspim.... ale uz som sa to pokusala par krat pozerat ale nevyslo
Narnia-knihy som necitala ale film bol pekny.....newiem.nieco sa mi na tom pacilo ale bolo to take.....ale film by som ohodnotila ako Vyborny
Harry Potter-to dokazem citat DO NEKONECNA!!!! vsetky dieli nho prosto harry potter je najlepsia kniha,sedmicka sa mi moc....nho bola cudna ale svojim sposobom dobra prosto HARRY POTTER JE NAJ ale filmy...nic moc
Twilight saga-nho prooosto twilight som precitala nedavno a uplne som sa do neho zamilovala twilight sa mi paci..to je ako moja droga vysksuas a nechces prestat aj film aj kniha!
z tychto najviac asi Harry Potter.knihy som citala uz snad od 10r. a doslova som bola do nich zazrata.filmy su najlepsie tie prve,lebo cim tlstejsia je kniha,tym je film chudobnejsi.
Twilight som zatial nevidela
Narnia je tiez super
a Pan Prstenov co ja viem...no da sa.apson ze tam su elfovia
akože... veď to sa nedá porovnávať!!!!,, veď každé je o niečom inom...!!!... ale hlasovala som za twilight.. teraz am to nejako chytilo..aj sa mi to paaci
LOTR je najgeniálnejší príbeh a Tolkien najlepší spisovateľ, aj film je dobrý, skutočne nechápem ako pri ňom môže niekto zaspať...
Narnia je pekná rozprávka, patrí k mojim obľúbeným, hoci sa mi nepáči systém ako natáčajú filmy, samotné filmy sa mi páčili, najmä Princ Kaspián.
Twilight sa ľahko číta, no je okolo toho priveľa rozruchu a nie je to tak dobré, aby okolo toho bol taký rozruch. Twilight film je strašný, za taký film sa môžu jeho tvorcovia hanbiť.
Harry Potter je dobre vymyslený, jednotka je dobre napísaná, no čím ďalej, tým je to horšie, sedmička sa vôbec nedala čítať. A filmy - príšerné, pri šiestom som sa nesmierne nudila a ak by som to pozerala doma, nie v kine, tak by som to ani nedopozerala. A tiež je okolo toho bolo priveľa rozruchu. Nechápem tých, ktorí hlasovali za toto.
takže vyhrava pan prstenov - proste dokonaly pribeh dokonaleho spisovatela, a tí čo pri nom zaspali su zrejme nejake 12 rocne detiska, co nemaju zmysel pre film
Narnia - hmm take destke ale da sa to
HP - filmy sa daju okrem prvych dvoch dielov a 6tky, knihy som nečital
Twilight - tak to je ten najblbši film aky som kedy videl - trapne dialogy, zdlhave sceny, herecke vykony su otrasne, nič sa tam nedeje a ten trapny edwardov pohlad mi už poriadne lezie na nervy, no proste otras..
vecsina ste anti twilight-i ... aj ked vacsina to asi ani nevidela, ale to mi je totalne fuk .. podla mna je to jeden straasne silný príbeh,a kto aj cital, tak vie o com hovorim
Harry Pottera som mala rada, ale len po trojku. Odvtedy mi to pripadalo strašne nasilu, aj keď som to prečítala po šestku. A filmy som videla 1 až 4, tiež sa dá... No prešlo ma to.
Pána prsteňov som nečítala, ale videla som celú trilógiu a bavilo ma to...
Twilight som nečítala a ani nechcem, verím však, že príbeh je dobrý. Jednotku film som videla asi trikrát. Je to dosť hrozné. Dialógy, herecké výkony, spád, zlé! Ale dá sa na tom zasmiať.
Čítala aj videla som jednotku Narnie, nijak ma to ale neoslovilo. Až na môjho obľúbeného Aslana. A videla som dokonca aj kreslenú verziu, kde tie bobry šušlú a je to úplne zlé, ale nesmejte sa keď stále dookola hovoria Ašlan, Ašlan!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
2. Harry Potter a TEESNE za nim Narnia
3. Pan Prstenov
Pana prstenov som poriadne nevidela ani..Voobec ma to nebavlo..ani nejako nenadchlo...
Twilight..Jeden z najlepsich filmov ake som videla
Narnia..Uplne supeer..aj knihy sa mi lubia
Knihy?
Filmy?
Napínavosť a originalita deja?
Vykreslenie postáv?
Komerčný úspech?
V Narnii sa mi zhnusili všetky tie kresťanské analógie; Pán Prsteňov je strašne complicated; Twilight ide celkom pomimo mňa; siedmu Potterovku nemôžem ani cítiť (rada spisovateľom: NIKDY nevyzabíjajte všetkých záporákov).
@zipporah 3 Patracov som aj ja ja zrala, to bola aka supa ano,tie kamene boli v trpaslikoch,potom im trpasika vzali a jupiter kamen vymenil za napodobeninu...ale neviem ako sa ta cast volala
ja som si az po zahlasovani vsimla,ze "Filmy"
ale aj tak z tychto 4 najlepsi film mala kniha Pan Prstenov
Harry sa celkom dal
Narnia necitala som knihu,ale film bol v pohode,ale nepatri do mojich TOP filmov
Pan Prstenov je podla mna uplne genialna trilogia,zasnem nad tym,ako to Toliek vymyslel...a film ani moc nepobabrali
Twilight - velmi velmi velmi velmi uzasne knihy,ale film???!!!! HROZA!!!!!!!
myslela som ze film HP sa celkom dal,knihy sa mi moc pacili
* Tolkien
Harry Potter -knihy boli všetky úžasne,dokonca aj tuším že Hp1 bola moja prvá hrubá kniha filmy Hp ,tak najviac sa mi páčila jednotka a dvojka trojka celkom ušla a tie dalšie sa mi nejako vôbec nepáčili
Twilight- knihy sú taktiež dobré ešte lepšie ako Hp aspon podla mna @athelasil suhlasim s tebouale film bol dost o nicom
Pan Prstenov-jednoznačne vyhráva z tychto štyroch či už sa to týka filmu ktorý bol super nakrutený alebo knihy ktore boli perfektne napisane ..a všetko preto lebo Tolkien dokázal vytvoriť celkom nový svet..
Narnia- čítal som knihy, neviem prečo ale velmi sa mi nepacili ale filmy ujdu
narnia je strašne kresťanská, ako to už niekto spomínal a vôbecm veľmi sa mi nepáčila, hlavne film nie.
pri panovi prstenou som skoro zaspala, a twillight film celkom ujde ale knihy fakt niesú bohvie čo.
Narnia-knihy som necitala ale film bol pekny.....newiem.nieco sa mi na tom pacilo ale bolo to take.....ale film by som ohodnotila ako Vyborny
Harry Potter-to dokazem citat DO NEKONECNA!!!! vsetky dieli nho prosto harry potter je najlepsia kniha,sedmicka sa mi moc....nho bola cudna ale svojim sposobom dobra prosto HARRY POTTER JE NAJ ale filmy...nic moc
Twilight saga-nho prooosto twilight som precitala nedavno a uplne som sa do neho zamilovala twilight sa mi paci..to je ako moja droga vysksuas a nechces prestat aj film aj kniha!
takze asi takto 1.Harry Pottwr,Twilight saga
2.Narnia
3.Pan prstenov
z tychto najviac asi Harry Potter.knihy som citala uz snad od 10r. a doslova som bola do nich zazrata.filmy su najlepsie tie prve,lebo cim tlstejsia je kniha,tym je film chudobnejsi.
Twilight som zatial nevidela
Narnia je tiez super
a Pan Prstenov co ja viem...no da sa.apson ze tam su elfovia
LOTR je najgeniálnejší príbeh a Tolkien najlepší spisovateľ, aj film je dobrý, skutočne nechápem ako pri ňom môže niekto zaspať...
Narnia je pekná rozprávka, patrí k mojim obľúbeným, hoci sa mi nepáči systém ako natáčajú filmy, samotné filmy sa mi páčili, najmä Princ Kaspián.
Twilight sa ľahko číta, no je okolo toho priveľa rozruchu a nie je to tak dobré, aby okolo toho bol taký rozruch. Twilight film je strašný, za taký film sa môžu jeho tvorcovia hanbiť.
Harry Potter je dobre vymyslený, jednotka je dobre napísaná, no čím ďalej, tým je to horšie, sedmička sa vôbec nedala čítať. A filmy - príšerné, pri šiestom som sa nesmierne nudila a ak by som to pozerala doma, nie v kine, tak by som to ani nedopozerala. A tiež je okolo toho bolo priveľa rozruchu. Nechápem tých, ktorí hlasovali za toto.
Narnia - hmm take destke ale da sa to
HP - filmy sa daju okrem prvych dvoch dielov a 6tky, knihy som nečital
Twilight - tak to je ten najblbši film aky som kedy videl - trapne dialogy, zdlhave sceny, herecke vykony su otrasne, nič sa tam nedeje a ten trapny edwardov pohlad mi už poriadne lezie na nervy, no proste otras..
Pána prsteňov som nečítala, ale videla som celú trilógiu a bavilo ma to...
Twilight som nečítala a ani nechcem, verím však, že príbeh je dobrý. Jednotku film som videla asi trikrát. Je to dosť hrozné. Dialógy, herecké výkony, spád, zlé! Ale dá sa na tom zasmiať.
Čítala aj videla som jednotku Narnie, nijak ma to ale neoslovilo. Až na môjho obľúbeného Aslana. A videla som dokonca aj kreslenú verziu, kde tie bobry šušlú a je to úplne zlé, ale nesmejte sa keď stále dookola hovoria Ašlan, Ašlan!