Podarilo sa mi prepojiť ntb s LCD TV cez HDMI (4) kábel, žiaden problem nebol až nato že mam príšerne slabý zvuk, to že ho zmenim na ntb neovplyvni zvuk vysielaný z TV, poradte čo robiť? pripojiť externé reproduktory alebo čo teda?
@night ja som potom už nato aj prišla že ked na prehrávači v ntb nastavim max tak to dosť pomôže, chvalabohu za VLC no a jj potom aj na LCD sa dá upraviť ale tam o dost menej:/ ale trochu ma hnevá že rozlišenie na LCD po prenose cez HDMI je take divoké - nevidím tam napr spodnú lištu VLCčka a pomaly ani bočnú lištu ktorú mam nastavenú na ntbu...bolo by treba upraviť to rozlíšenie no lenže na ntbu to nemá žiaden vlyv takže asi skúsim ešte na LCD niečo pošpekulovať
@night no ano, tuším som tam nastavovla niečo také ako ,,hlavná obrazovka" a vtedy sa mi obrazovka na ntb po pripojení HDMI ,,vypla"(ostal a len čistá pracovná plocha alebo lepšie povedane len wallpaper) a objavila sa obrazovka ntbu na LCD a takisto sa dalo nastaviť na ntb monitor a tam mi identifikovalo to LCD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty