6e už dávnom bábám sa nepačia blondiaci z modrými očami XD ale prave ty hnedooký z hnedými vlasmi XD (teda ja) z mojho pohladu je to tak že letia viac na tých blondákov
ale asi to neviem dobre posídiť lebo ja som prave na opačnej strane...a blo
môj názor je,že ak je ten chalan vážne fajn,tak farba vlasov u mňa nehrá veľkú úlohu...ale len tak na prvý pohľad sa mi najviac páčia tmavovlasý s modrými očami
a znova sa mi potvrdzuje, že kategorizovať sa jednoducho nedá
každá/ý jedna/jeden má komplet iný kus a páči sa nám na tom druhom niečo iné, to pre nás výnimočné . . .
ja teda nedávam na prvý dojem, to určite nie, ale tak keď oslovím a cítim s prepáčením vôňu ďateliny, tak nahadzujem spiatočku ale keď vidím, že je rozumná, dá sa s ňou pobaviť na rôzne témy, tak spoznávam ďalej a zvyšok sa vyvŕbi aj sám
(mimochodom som plavovlasý so zelenými očami do ma ce?
modrookí blonďaví sa mi nikdy nepáčili...mne sa páčia tmavší,čierne alebo hnedé vlasy a najlepšie aj zelené oči tie milujem ale nie je to určite podmienka aj hnedé sú pekné
Mne osobne sa páčia viac hnedooký, hnedovlasý chalani, ale chodila som aj s modrookým blondákom. Mne nezáleží ako chalan vyzerá. Skôr ma zaujíma čo má v hlave.
ja mam radsej takych ktorych poznam uz dlhsie.Viem co mam od nich cakat. Nezalezi mi na krase, ale ked je mi niekto nesympaticky taks a s nim proste nebavim
Podľa môjho názoru sa pozerať na výzor nie je to najpodstatnejšie. Chalan by mal byť milý, slušný - nepoužívať v každej druhej vete vulgarizmy...to krásne ukazuje výšku jeho intelektu -.-" - upravený, trochu vonať jednoducho aby bol upravený mal niečo aspoň v tej hlave lebo potom s ním nie je vôbec reč pre mňa osobne aby bol trochu romantik a spontánny
Ja nedávam na prvý pohľad ale na prvé cítenie aká "aura" z neho vyžaruje ako na mňa pôsobí
fuj blondaci pripominaju mi zaca efrona aj ked neni blondak ale je nechutne sladky fuj grcáám .. a najkrajsi su ciernovlasy z modrymi alebo zelenymi ocami*INLOVE*a niekedy som chcela byt blond ale k mojej tmavej pleti som vyzerala ako olaska ciganka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
každá/ý jedna/jeden má komplet iný kus a páči sa nám na tom druhom niečo iné, to pre nás výnimočné . . .
ja teda nedávam na prvý dojem, to určite nie, ale tak keď oslovím a cítim s prepáčením vôňu ďateliny, tak nahadzujem spiatočku ale keď vidím, že je rozumná, dá sa s ňou pobaviť na rôzne témy, tak spoznávam ďalej a zvyšok sa vyvŕbi aj sám
(mimochodom som plavovlasý so zelenými očami do ma ce?
@4 mne sa ani velmi nikdy nepacili
inak ako povedala mamradadeli ten clovek ma proste musi niecim zaujat a farba vlasov nie je tak dolezita..
A navyše každému sa hodí iná farba takže je to individuálne
a nelubia si mi blondiny...najkrajsie su take latino krasky
Ja nedávam na prvý pohľad ale na prvé cítenie aká "aura" z neho vyžaruje ako na mňa pôsobí
(stačí? )