...takže baby, čo hovoríte nato, že chalani si obliekajú biele (aj iné) otiahnuté tričká, lebo som si jedno kúpil a neviem či nebudem vyzerať pre iných divno... chodím teraz do posilky, pačia sa vám takí chalani???
no takto : ak pristane chaalanovi to oblecenie...tak jasne ze sa nam to paci...ale ak sa natiahne do nieco, co je len napr. vystrelok mody a nepristane mu..tak ma chalan smolu..ale proti obtiahnutym trickam nemam nic
muhihi,ja nosiewam obcas biele tricka..ale urcite niesu obtiahnute..a aj tak na triko wzdy nieco hodim.tha newiem co je zle na bielej ale je to haluz ked som bol niekedy s kamosmi.sami metalisti..seci w ciernom..a ja tam taky "beloch"
ani ja moc obtiahnute veci na chalanoch nemusim.. ale tak 1 biele tricko hore dolu ak sa ti paci a nevyzeras v nom ako daky diskofil tak to je v pohode...alebo sa v nom odfot, daj sem fotku a my to uz posudime ...ale biele nohavice na chalanovi...omg... vacsinou si pomyslim..no radsej nic
Ty si kraaal, si si kupil tricko? Kokos tak to si potom iny king ked si este aj temu o tom zalozil. Chlape ako fakt respekt, tricko a este k tomu biele si nedovoli barzdo kupit, to je proste uzasne..
mno mas 14...to asi nebudes nejaky mega giga obrovsky,co? ..a ked si k nemu nedas monterky....kludne ho nos..a vobec nechapem na co sa to pytas?..aj tak si ho aspon raz obleces..si myslim....
vyser sa na jedno biele tricko , sused bude palit travu v zahrade zafuka a mas nanom cely sajrajt a vidno to ako ...** takze tak a este mas na tricku napis DIESEL . rofl ked tak Natural 95 .. proste nic proti bielej ale za 5 min nosenia vidno nanej vsetky fĽaky ...
Ked si si uz kupil to tricko,tak naco sa pytas? Hadam ide o to,ci sa ty v nom dobre citis,nie o to,co si ostatni o tebe myslia,nie?Podla toho,ako sa v nom citis,tak v nom aj vyzeras Niektorym babam sa to paci a inym nie,myslim,ze ti to nepomoze sa pytat,okrem toho 95% ludi na tejto stranke ta v tom trisku neuvidi,takze ti moze byt jedno,aky maju na to nazor.
Kurwa, pojdem si zajtra kupit nejake handry, a potom sa tu ludi opytam ze ci ho mozem nosit
Fakt mi tu uz len chyba navod ako sa vysrat
KOKOT NACO SI KUPUJES NIECO CO NEVIES CI BUDES NOSIT. JAK MOZE BYT NIEKTO TAK JEBNUTY ZE SI KUPY TRICKO A ANI NEVIE CI SA MU BUDE PACIT ALEBO CI HO BUDE NOSIT. A ESTE AKO PRIDAVOK ZALOZI O TOM JEBNUTU DISKUSIU.
no thak ja proti bielemu tricku nemam nic vsak dnes uz kludne aj ruzove si daju chalani a niektorim to fakt sekne ,,,aaale obtiahnute to eeee aspon pre mne neee
Ja osobne milujem na chalanovi biele trick mnam...neviem, asi preto, bo milujem bielu farbu oblecenia celkov
ale naozaj, vobec ti nemusi pristat a mozes sa aj roztrhat na kusky...s tym nic nenarobis...a okrem toho,sak najskor si premysli, ci ti to pristane(v obchodoch existuju zrkadla,vies? to je take co visi v kabinkach a ty sa v tom vidis )a potom, ak ti pristane, tak si ho kup!...3xmeraj,1xstrihaj
neznasam obtiahnute veci na chlapoch...viac sa mi paci ak je tricko volne..aby som si mohla predtavit co je pod nim ...obtiahnute mi pripada trosku buznovsky..uf..nehovoriac o nohaviciach..(dopredu sorko...to je moj nazor)..a tiez nechapem ako si mozes kupit nieco a potom sa pytat ci to mozes nosit...asi si si to kupil pretoze si sa sam sebe pacil..a to je zaklad nie?
Ked chces vediet seriozne, nepaci sa mi to, ked mas uz nejake megasuprtrupr vysportovane telo.. zase ani nie megabrucho alebo co :p vcelku, mam radsej volnejsie veci :p aj na sebe, aj na chlapoch
tommy,IT..to je len wasa slepa zawist ze sa nemate biele obtiahnute tricko,kde wam budu strcat stikace ...ak xcete byt wajcaci ako on,tak ryxlo do shopu kupit taketo..a najlepsie o dwa cisla mensie,aby to bolo kwalitne obtiahnute
Ja mam napr rad obtiahnute veci, ale skor cierne ako biele. No ale to fakt zalezi na tebe. Ked mas hrud ako zoschnuy list tak si to radsej ani neobliekaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Kurwa, pojdem si zajtra kupit nejake handry, a potom sa tu ludi opytam ze ci ho mozem nosit
Fakt mi tu uz len chyba navod ako sa vysrat
KOKOT NACO SI KUPUJES NIECO CO NEVIES CI BUDES NOSIT. JAK MOZE BYT NIEKTO TAK JEBNUTY ZE SI KUPY TRICKO A ANI NEVIE CI SA MU BUDE PACIT ALEBO CI HO BUDE NOSIT. A ESTE AKO PRIDAVOK ZALOZI O TOM JEBNUTU DISKUSIU.
,,vsak hlavne je aby si sa TY vtom citil dobre
ale naozaj, vobec ti nemusi pristat a mozes sa aj roztrhat na kusky...s tym nic nenarobis...a okrem toho,sak najskor si premysli, ci ti to pristane(v obchodoch existuju zrkadla,vies? to je take co visi v kabinkach a ty sa v tom vidis )a potom, ak ti pristane, tak si ho kup!...3xmeraj,1xstrihaj
inak mam jedno bielo cierne guiness tricko ale nenosim ho, lebo sa v nom citim dost nepohodlne..radsej mam take XL a podobne..