Pomôžte mi niekto kto má alebo sa rozumie do tohoto piercingu -.-
môj problém .... takže mám to prepichnuté a mám tam normálne rovné naušnice ale chcem si ich vymeniť za polkruhové a proste mi to tam nejde vždy sa to tlačí niekde inde a nie do d
Ď.... všetký za rady... takže jednu naušnicu som si vymenil nejako mám tam krúžok a jednu som si iba doebkal takže som sa budil s opuchnutým uchom ... a poraidne ma bolí aj s tým krúžkom sa mi ťažko hýbe tak ma to bolí ale idem teraz počkať... -.-
neviete poradiť niečo na to nejaký liek ...??
@sivlinka mne sa to tiež podarilo od zadu dať spredu som sa netrafil a na tej druhej naušnici s tou som sa ebal asi 3 hodiny a nič s toho :/ ...jedine som si pokazil chrupavku kedže som si to chcel aj ihlov skúsiť a cez kožu som prešiel normálne a cez chrupavku nešlo tak som si spravil druhý dierku do chrupavky -.- ... ale tak.. :/ //
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale btw mne tycky robili len zlo a oba helixy sa mi zahojili az po nasadeni kruzku
mne sú kružky tiež lepšie až nato že sa mi tam chytajú vlasy, ale skús to nasadiť zo zadu mne to ide tak lepšie
neviete poradiť niečo na to nejaký liek ...??
@sivlinka mne sa to tiež podarilo od zadu dať spredu som sa netrafil a na tej druhej naušnici s tou som sa ebal asi 3 hodiny a nič s toho :/ ...jedine som si pokazil chrupavku kedže som si to chcel aj ihlov skúsiť a cez kožu som prešiel normálne a cez chrupavku nešlo tak som si spravil druhý dierku do chrupavky -.- ... ale tak.. :/ //