uz asi styri roky tam nechodim.. maximalne pozriem mail, pretoze niektore stranky mam zaregistrovane nan, ako napr. Birdz a pod....
a myslim, ze Birdz je silna anti-pokec stranka a ludia so stipkou inteligencie ci sudnosti idu radsej sem.. pripadne, sem chodia stetky z pokecu (mladez pokecova) a uploaduju si sem ego fotky, kde ukazuju dekolty, pupky, nohavicky...
Ja som tam chodievala dosť často ale potom začali chodiť podobné RP-čky .. najskorej som si povedala že to budem ignorovať ale to sa dalo iba chvílku a potom sa mi pokec zhnusil úplne ale zasa som spoznala aj dosť ludí ,.. teraz tam už nechodím
ja na pokeci asi na vsetko (preto tam uz ani nechodim, nick este mam, ale neviem naco)... nasierali ma aj rpcky od neznamych ludi typu:"ahoj mojko, zlatko"... a samozrejme tie pracovne ponuky pre devy lahsich mravov... ale spoznala som tam sucacneho priatela, no to bolo pred 5 rokmi, ked pokec nebol este tak skazeny ako je teraz
@sandy114 no samozrejme ze ked ty si si tam nasla priatela tak to bolo este ok ale kazdy po tebe uz je idiot lebo pokec hned potom prestal mat uroven VYTIAHNI SI HLAVU ZO ZADKU ty kurva
@styrivedravody to akoze malo byt na mna? neviem, co som tebe povedala take, ze mi hned musis nadavat... s mojim sucasnym priatelom sme si na pokeci pisali pred 5 rokmi, vtedy bola ina doba... ked niekto chcel so mnou pisat, tak sa ma pri najhorsom spytal ako sa mam a tak to zacinalo... teraz keby som sa prihlasila, tak mi nepride ziadna taka posta, ale pride mi kopec "pracovnych" ponuk a pripadne nejaky pokus o balenie, ktory po piatej rpcke sa ma spyta ci niekoho mam a ked odpoviem ze ano, tak uz neodpise... a ano, pokec stratil uroven, pretoze uchylaci si zacali uvedomovat ze je dost anonymny a tak sa tam vedia kontaktovat medzi sebou, pripadne je to este raj pre pedofilov, kedze 80% dievcat vo veku 13 rokov ma tam narvate fotky v spodnom pradle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
uz asi styri roky tam nechodim.. maximalne pozriem mail, pretoze niektore stranky mam zaregistrovane nan, ako napr. Birdz a pod....
a myslim, ze Birdz je silna anti-pokec stranka a ludia so stipkou inteligencie ci sudnosti idu radsej sem.. pripadne, sem chodia stetky z pokecu (mladez pokecova) a uploaduju si sem ego fotky, kde ukazuju dekolty, pupky, nohavicky...
... inač ja som sa tam ani nikdy nezareg.
A vekový priemer je asi taký, že nad 17 tam nenájdete skoro nikoho.
(