Co by ste spravili ,kebyže sa niekto topí... A) Zavolal by som 112 a išiel by som mu na pomoc.. Zavolal by som 112 a počkal by som do príchodu záchranárov.. C) Začal by som kričať, že vo vode sa niekto topí.. D) Spanikáril by som. Čo by ste spravil
Z- Pozrela by som sa naňho, zrejme z diaľky, usúdila by som, či má šancu. V pokoji by som zjedla svoju svačinku, ak by mal, a ak by nemal, začala by som vrieskať na celé okolie, že v jazere sa niekto topí, ale ja ho zachrániť neviem, lebo som sa to nestihla opýtať všetkých "interneťákov".
Zavolal 112, pritom vrieskal na všetkých na okolo nech pohnú riťou, potom by som plával k nemu a potom keďže bohvieako plávať neviem najskôr by sme sa utopili obaja
Ale inak pochybujem že by som si vôbec uvedomil že sa niekto topí. Skôr by som si myslel že si tam šantí :p
ja sice plavat viem, ale zachranovat by som nesla.. lebo clovek, ktory sa topi je dost nebezpecny a je tu velke riziko, ze stiahne pod vodu aj inych.. takze bud B alebo C ...
to sa tak neda povedat, zalezi na tom, ci by tam boli aj iny ludia, v akom zdravotnom stave by som bol.....ak by voda nemala silny prud, tak by som asi naverboval este niekoho a sli by sme dvaja.....momentalne nemam taku kondicku, zeby som to sam zvladol.....keby som bol sam, tak by som sa poobzeral po niecom co by ho udrzalo na vodou...a s tym by som siel k nemu
Počkal by som do leta lebo cez zimu sa vonku nekúpem a keďže nie som super plavec tak má smolu a musel by znovu čakať do zimy aby som ho zachránil po ľade. Ale tam je treba ísť po ležiačky a to by som sa mohol namočiť a prechladnúť,inými slovami jebem sa mu na hlavu nemal sa tam drbať.
Skocil by som do vody bez ohladu na to, ake by bolo pocasie a teplota vody. Povazujem sa za dobreho plavca a tak si myslim, ze by som to zvladol. Ak by nebol po vytiahnuti na breh pri vedomi, tak by som zavolal 112 a zacal ho ozivovat a ak by bol v poriadku, tak by som cakal, kedy ma zavola na pivo.
A) a mozno by som v tom stresne zabudla volat zachranarov a iba by som mu bezala pomoct alebo by som niekohmu povedala, ak by tam niekto bol, ze nech vola 112
Každy vie ak vieš dobre plavat za prvé pokusit se mu pomoct a vytiahnut ho s vody komunicovat sním i počas plavania na breh ked vytiahneš s vody.Ja sem telem i duší dobrovolný zachránar a buduci lekár
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Keby sa topí niekedy v lete,tak najprv skočím poň,a skusim ho zachrániť,a nezvyknem sa sám chodiť kupať,tak by niekto z brehu zavolal 112
Hop do vody, čo mi zostáva.
Ale inak pochybujem že by som si vôbec uvedomil že sa niekto topí. Skôr by som si myslel že si tam šantí :p
hm no ja by som aj spanikaril a aj by som zavolal 112
kedze sam nwm plavat tak by som ho asi moc nezachranil