Hej hola, vysokoškoláci, potrebujem helfnúť s anketou ohľadom štúdia na VŠ. Ako vnímate štúdium na VŠ>>> LUSY & MÍNUSY (štúdia, AISu, ubytka atď-všetko, čo vám napadne)
Treba mi informácie hlavne z Nitry,čiže UKF & SPU, ale kľudne m
-možes dostas debilny rozvrh, kde budes mat same okna pocas ktorych nestihnes ist domov
co sa tyka samotneho studia na prednasky nemusis chodit, ale prednasajuci si zvyknu pamatat tvare ktore tam chodia... a ja som nikdy na prednaske nestihala pisat poznamky...
@simonkaero v kosiciach na TUKE strojarinu ale pomalicky tam koncim lebo som si nasla pracu a v tomto studiu nevidim buducnost a o rok pojdem externe cosi ine (strojarinu studujem len kvoli koeficientu 2 a nechceli ma prijat na nic ine, na externom je mensi naval, takže hadam sa postasti )
viem, že si chcela ohladom nitri ale tie plusy a minusy patria ku vacsie skol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
sim_sztankayova@hotmail.sk
otázky - jednoducho:
to, čo je vyššie uvedené
dvomi, tromi vetami mi zhrňte vaše pocity zo štúdia na danej vš, napr:
- vyučujíci, prostredie, vybavenie
- ubytovanie - možnosti, kapacity,ceny
- výuka, spôsoby + AIS
Skúste aj voľačo pozítívne nájsť
-zlavy, ISIC
-ziadny urad prace
-ohladom ubytovania musis byvat daleko, lebo ak si priliz "blizko" ti povedia že mas dochadzat a musis si hladat privat (oh kolko ludi tak poznam)
Minusy:
-velke vydavky (vsetko si hladis sama, skripta, knihy este aj potvrdenia o navsteve skoly)
-ziadna zarobkova cinnost (Ak neratame moznost brigady 2-3 krat do tyzna)
-možes dostas debilny rozvrh, kde budes mat same okna pocas ktorych nestihnes ist domov
co sa tyka samotneho studia na prednasky nemusis chodit, ale prednasajuci si zvyknu pamatat tvare ktore tam chodia... a ja som nikdy na prednaske nestihala pisat poznamky...
viem, že si chcela ohladom nitri ale tie plusy a minusy patria ku vacsie skol
a ved prave, aj co som ludi nahravala..nazory boli podobne
tak ď