Čaute, chcem si kúpiť no vianoce myš. Mohol by mi niekto vysvetli aký je rozdiel medzi napr. 50E a 100E. Poprípade vaše názory na Steelseries Rival alebo SteelSeries Kinzu v3 poprípade ak by niekto vedel poradiť niečo lepšie. cca 50E.
Hlavne si nekupuj myšku podla ceny. Myšku si vyberaj podla toho či sa ti dobre drží a či neni nejaká často kazená. Napríklad mal som 3krát myšku Razer Taipan a po mesiaci sa mi na každej pokazilo koliesko. Dohromady som dal za ne viac ako 140 eur a boli prd platné. Teraz mam za 20 eur Gigabyte M7 a už polroka drži bez vady.
Mam steelseries sensei raw frost blue edition a je to asi najlepsia myska aku som mala, hlavne kvoli tomu ze ked rageujem zvyknem buchat myskou o stol, popripade ju hadzat a furt ide bezchybne, cize odporucam hlavne pre ludi so slabymi nervami
ja mam logitech g502 a podlozku 440hardpad a aj velku Qck+ mozem len podorucit, ide aj o to ako drzis mysku, ci mas palm alebo claw grip, kludne si to vygoogli, a este ci ti vyhovuju vacsie mysky? mensie? lahsie?
ja som si pred rokom kupil za 10 eur taku neznamu znacku, funguje na cs super, ale funguje hlavne, lebo uz nenervujem pri hrano... Tie ala herne myse su dobre, ked chces mat pohodlie v ruke, takisto dizajn, to akoby si si tuningoval auto... Platis za znacku, ale pritom staci mys s tromi tlacitkami, podsvietenie, mozno bezdrotova a usetris
Ja som kupoval Razer Abyssus, chvíľu som si na to zvykal, pretože bola tvrdšia ako som mal predtým (lacná HP za pár eur). Myslím, že pri tých vyšších cenových kategoriách je to jedno. Tam tie myšky maju určitu kvalitu. Samozrejme nekupujem chuang-chuan-yang
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme