Ja ked som šla raz kupovať obrazovku do datacompu tak predomnou bol chlapík, čo si chcel tiež kupiť herný pc do 400euro a perdavač ho odpalkoval, že za to nedostane Ale ktovie, možno dakde hej a ked ti poradí dakto šikovný, že jak to poskladať tak určo. Ja som raz videla video, kde si muž vyskladal svoj za cca podobnú cenu.
začiatkom 2017 by si kúpila... síce nie fungel nové ale poskladať by sa dalo použitých komponentov... to gta a novšie hry by ti potiahla aj amd rx karta ale tie sú bohužiaľ všade sold out... dá sa povedať že som kamarátovi skladal herný comp na začiatku roka s budgetom 450€ (len bedna)
@wewo za 300 uz kupi nizsi mainstream no ktorom si zahra vsetky spominane hry bez kompromisov a v slusnej kvalite (ak teda nechce hrat na 4k monitore). Ale na nove tituly mu to bude stacit len tak tak.
@wewo ja som si poskladal herné PC za 800 nedávno a idem si full HD všetky najnovšie tituly + ultra detaily, samozrejme to možno bude chcieť o dva-tri roky dáky upgrade, samozrejme ak chce niekto drtiť 4K v čom ja veľmi zmysel nevidím, tak ten môj by na to nestačil...
do 350€ sa asi nezmestíš, za tú sumu nekúpiš ani nootebook lepšej kvality. ale ak ti môžem poradiť tak skús kupovať na zľavy, možno z viacerých obchodov kupovat, porovnávat ceny alebo skús uplatnit kupóny napr aj z tohto portálu » www.kuponyzdarma.sk/... viem, že sú tam kupony do hej.sk alebo okay.sk
Ja sa s tým takisto teraz trápim. Myslím že je to veľmi málo na herný počítač. Skús ešte pár EUR našetriť. Ja si šetrím tak 700-800€. Takže si skús vybaviť nejaké brigády. Ak ale k ničomu neprídeš, a nájdeš si počítač, ktorý to nebude cenovo vyhovovať, odporúčam stránku kuponyzdarma.sk , vďaka ktorej som si zaobstarala telefón.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov