@monsterkill pridávam sa k hanesovi, to by si kúpil prakticky skrinku s tromi tichými ventilátorčekmi, a rovno okamžite, alebo najneskôr do pol roka by si všetko okrem uvedeného musel vymeniť.
...p.s. pokiaľ uvidíš niekde v popise kompu že "disketová mechanika", dneska, v roku 2013, tak už to by mal byť hint, že to žiadne extra delo asi nebude
@monsterkill core 2 duo - to uz je stara generacia procesorov ktore sa uz teraz ani nepredavaju...od priemerneho intel core i5 je to viac ako tri krat slabsie...
ramka 2x2 giga to je hodne siroky pojem...
a GTX280 je slabucka...nedavno som pozeral nejake dostavy a na hry odporucali minimalne gtx 650 ktora je viac ako dvojnasobne vykonnejsia a stoji nieco malo cez 100e..
takze vykonny herny pc bol hento niekolko rokov dozadu...a za tu cenu by som mu to akurat ojebal o hlavu...
@monsterkill len mi nekopiruj vsetky inzeraty teraz...
za 240...je to trochu lepsia volba, co-to si zahras, no stale je to trojrocna zostava. Zdrojov LC Power sa bojim. 180-200 by bola realnejsia cena, ten inzerat ma po chuja vzhliadnuti a nikto to nekupil, co myslis preco
@midnight ty sa vyjadri a rovno to za mna prevezmi, uz som stary na taketo
@monsterkill ten druhy pc je o nieco lepsi...gtx 560 je o malinko vykonnejsia ako gtx 650 o ktorej som pisal vyssie...takze skor by som to zaradil do takeho priemeru...a ktovie co hral ked mu islo vsetko na max detailoch a pri akom rozliseni...keby tam pustil crysis 3 na hullhd rozliseni tak sa mu to roztopi a ta ramka je fail...pri hentakom pc ddr2 800mhz??
@moonbeam čo chceš? ja som sa v hardvére skutočne orientoval naposledy tak pred troma rokmi, teraz už je to tak poloimprovizácia/polointuícia + gúglenie!
Z tohto nie je momentálne herné pc ani jedno. Ak to nemá aspoň i5 4-jadro, 8GB DDR3 ramky (taktovanie podľa chuti) a GTX660 povedzme, nie je to herné pc na nové hry.
ja mam ntb a je to MSI GE70.. pozri si na nete co v tom je a o tom mozem povedat, ze je to nizsia trieda herneho notebooku.. ale slape vseko na high/ultra high detailoch..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
...p.s. pokiaľ uvidíš niekde v popise kompu že "disketová mechanika", dneska, v roku 2013, tak už to by mal byť hint, že to žiadne extra delo asi nebude
QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz
DDR2 4GB 800Mhz
HD WD 320GB 7200ot. 32MB blue caviar
Nvidia Geforce 560GTX 1GB DDR5
Plextor DVD-RW PX-891SATA
Lan NVIDIA nForce 1Gbit/s
Zdroj: lc6650gp3 v2.3 650W +80bronze
Midi tower: MODE COM + 2x Lcd display system info
8x usb 2.0, 9x ventilátory na chladenie v doske a ovládanie rychlosti ventilátorov, sú velmy tiché, low noise vsetky ventilátory!
Vsetky najnovsie hry idu na max grafiku!
ramka 2x2 giga to je hodne siroky pojem...
a GTX280 je slabucka...nedavno som pozeral nejake dostavy a na hry odporucali minimalne gtx 650 ktora je viac ako dvojnasobne vykonnejsia a stoji nieco malo cez 100e..
takze vykonny herny pc bol hento niekolko rokov dozadu...a za tu cenu by som mu to akurat ojebal o hlavu...
za 240...je to trochu lepsia volba, co-to si zahras, no stale je to trojrocna zostava. Zdrojov LC Power sa bojim. 180-200 by bola realnejsia cena, ten inzerat ma po chuja vzhliadnuti a nikto to nekupil, co myslis preco
@midnight ty sa vyjadri a rovno to za mna prevezmi, uz som stary na taketo
» pc.bazos.sk/inzerat/2741593...
» www.pcforum.sk/pc-zostavy-vf40...