Plánujem skladať PC tak že kúpim celý kde sú dobre súčiastky a kde časom len tu jednú vymením. Mám ny vyber PC s i5 4460 s Intel HD 4600 Graphics a časom by som len tu grafickú vymenil alebo, kúpim PC s NVIDIA Geforce GTX 750 a s AMD Athlon X4 860.
i5 4460 mam doma, uplne staci a spokojnost. na Athlon X4 sa vykasli, je to uz stare. Ta intel HD co je v i5 je dostacujuca (taka Dota2 bez problemov). Mam k tomu SSD + 8GB ram a HD 7770 grafiku, ktora ma o nieco lepsi vykon. Radsej by som siel do tej i5 urcite a dokupil lepsiu grafiku.
tak pc s intel hd 4600 sa neda oznacit za herný pc to za prvé a za druhé napíšeš "plánujem skladat pc tak ze kupim celý" ....čo si v jednej vete protirečíš lebo nerozumiem ako sa dá skladat pc ktorý kúpiš celý
@rebel98 ty inteligent najprv sa nauč základy gramatiky ktoré ovladáju deti v 3. triede základnej školy a potom sa nauč vyjadrovat....lebo slovne spojenie "skladat pc a kúpim celý" nejde dokopy ,lebo asi nevieš čo je skladanie pc
@rebel98 zisti akú to má dosku hlavne... doska je jedna z najdôležitejších vecí v PC... ďalšia vec na GTX 960 alebo GTX 750 sa vyser zober tam buď AMDčko nejakú R9 290x alebo keď už lacnejšie tak GTX 680 / GTX 770... HAWK
@rebel98 V tom prípade grafiku ako som písal v podstate 680 je viac menej 770 akurát trošku slabšia avšak potiahne ti všetko Obidve ti potiahnu všetko Doska nie je najlepšia no ale čo už... máš na nej jeden slot pre kartu takže určite jednu dobrú kartu aby si nemusel riešiť zapojenie SLI alebo CrossFire (zapojenie dvoch rovnakých kariet)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov