nuz, poznate? na SR to neprislo a zrejem este par mesiacov nie ale ak tahate cez torrenty, svkely serial, >> skupinka ludi z celeho sveta kaosi zacala objavovat nejake schopnosti, zuvisi to s DNA, hoci je uz na stahnutie 2. seria, som len na druhej epizod
JJ, pozerrám to pravidelne, najzlatší je Hiro Nakamura a chcela by som mať Petrova Petreliho schopnost, že vie získať schopnosi od iných ale nie ako Sylar ( inak som zvedavá ako to teraz dopadne s Mohindarom :o/ ). Škoa, že tento týždeň nie je časť, dúfam, že budúci tejden už bude !!!
Jericho je upe super serial... Aj ked ma dost divny namet, ale velmi dobre spracovany. kukni jericho.sk aj ked to neni moc dobry web ale lepsie neni. Lost sa v tretej serii ovela zlepsi, skoda ze az v tretej
jj super je ten serial rpav epozeram druhu seriu strasne sa mi to paci poznam vela ludi co na tom tiez zavislaci aj prison break samozrejme aa lost neviem to ma nejak nechytilo aa jericho nepzonam
NO TAK NENI TO NAJHORSIE ALE MOJ NAZOR NATO JE TAKY ZE: VIDEL SOM PAR DIELOV ASI TAK 4 ALE ZA TU KRATKU DOBU SA MI TO LUBILO ALE BIVA TO NESKORO A STAHOVAT SA MI TO NECHCE. ALE NEMA TO NA LOST TO JE NAJLEPSI SERIAL PO SIMPSONOVCOCH A PRIATELOCH.
Jak vies, ze to nema na Lost, ked si videl styri casti? druha seria je uplne brutalna teda aj prva vlastne, ale ta druha....mmmm a btw podla mna jeden z naj serialov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Prison Break som kukala, majú bohové hlášky.
Lost som po prvej sérií vzdala.