Ano, ta naplast je dobra. Ja teda nemavam herpas, vdaka Ti, Boze!, ale moja sesternica ich tieza mava pravidelne a mala tie naplaste a takmer vobec to nebolo vidiet. A tusim to aj pomaha pri liecbe, nie?
Desiree//nooo praveze neviem ci to pomaha...kebyze hej, tak leti hned zajtra, ale ak nie, tak pre vizualny pocit uspokojenia sa neoplati vysolit za to tazke love...
Ja ho mavam stale,aj teraz Herpes sa ma zosusit a odlepit sa,a niektore maste to len udrzuju vlhke tazke sa to nemze zosusit A to je na hovno.Preto ja teraz nepozuivam nic a pomaly sa to hoji.
Srdce1357: ja pouzivam alpu na vsetky moje problemy a zatial ma nesklamala. Ale ak sa bojis ze ta to bude stipat (co aj bude a dost), mozes pouzit napr cajovnikovy olej.
cicaplast od la roche-posay je dobry ale myslim ze neni presne na herpes ale pomaha.. alebo vectavir celkom v poho..kebyze ti tie naplaste nepomozu sa spytaj na toto..
MED na to pomaha dobre alebo nectikova indulona ja som si to tym potieral a bolo to dobre alebo este aj CESTNAk fakt nesrandujem ale cesnak v tedy ked uz vydis, ze to ide, ze to zacina. v tedy pomoze
ked budes citi ,ze s robi herpes,tak skus toto mne to super pomaha za dva tri dni je prec proste ked uz citis ,ze sa tvori si priloz nato ladovu kocku na 5 minut potom si to natri so zubnou pastou na noc.Potom mozes pouzit napr kostihoj lekarsky...Cize kocky ladu=spravy sa ovela mensi herpes(sam,ozrejme ked to das este zavcasu ked este nieje ,ale uz pomaly boli)
Pasta vysusuje a rana sa skor hoji
no a ten kostihoj to je taka mala ruzova masticka specialna na opary...vytvorena chrasta sa skor zahoji...vela stastia
no takze ja mavam herpesy dost casto a a hned ako citim ze sa mi robi natriem si ho HERPESINOM.. taka mala masticka krotu dostanes v lekarni a to mas na to aby sa ti to nerozsiirilo a pootm si davam hojivy zazrak a za 3 dni je to prec... a ten lad pomaha to je pravda
hmmm..no ja mavam suche pery a herpesy stale... v lekarnach je kopa roznych masticiek a kraviniek na herpesy, sice je to ucinne a zabera to rychlo, no je to drahe a male tak si musim najst iny sposob na hojenie... Qissa ma pravdu s tym B vitaminom a ja si na to ete davam propolis. Sice to stipe jak ....., ae tak zabera tak min. 3x denne aplikuj na poskodene miesto takou tou palickou do usi (nepouzitou ) ..docela rychlo zabera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Takže ak cítim, že sa chystá zaútočiť, zjem 3-4 tableky B-komplexu (forte) ráno, aj večer, a nič sa neukáže, jem ich tak 2-3 dni.
A ak to nestihnem, že sa napr.v noci urobí ráno hned 3-4 tabletky, a do večera sa skľudní a tak do 2 dní je fuč
a v lekarniach je tucet masticiek
Pasta vysusuje a rana sa skor hoji
no a ten kostihoj to je taka mala ruzova masticka specialna na opary...vytvorena chrasta sa skor zahoji...vela stastia