Mám herpes a už ma to sere ľudia neviete poradiť, aKo sa ho čo najsKôr zbaviť? žerem Kopu vitamínov, potieram si mastičKami a peroxidom vodíKa a stále nič
Fuuha takze nic nezabera?Tak to je blbe..mi mame doma taku malu cervenu masticku na to a bratovi to vzdy hned zabere..ja herpesy vobec nemavam..ak ti nic nepomaha mala by si zajst k lekarke
Inak ja len tak informativne to ze niekto nemal este herpes neznamena ze v tele nma ten virus Ono herpes sa nemusi automaticky prejavit a niekomu sa prejavi aj 40tke...
Ale na herpes su take masticky a ked nic nezabera tak asi jedien lekar.
@9 ma pravdu, herpej virusove ochorenie a neda sa uplne vyliecit. Liecia sa len jeho priznaky ( nechutny pupacik na pere napriklad )
Ja som si na odporucanie kolegyne kupil masticku Zovirax. Sice som pozeral jak puk, ked si odo mna slecna v lekarni vypytala 3 kila za 2g mastulienku. Bol som dost skepticky a fakt som cakal ci to pomoze. Asi pred tyzdnom ma zacala svrbiet horna pera a uz som vedel, ze sa hajzlik herpesak blizi. Tak som to natrel a ... Zabralo ! Ta masticka je proste super. Za dva dni bolo po herpese ( aj tie dva dni bolo to miestecko len take cervene, ziadny pupenec )
Takze urcite zovirax. Hlavne to treba natriet uz ako to svrbi, pretoze ked uz to vypukne, tak je pozde !
ja som si na herpses daval cesnak. ano ano. ked vydis, ze to uz ide to pomaha. to vydis taky mali pupacik. A zoberes cesnak osupes ho odkrojis na poli a ta cast ktoru si prepolila si potres ten herpes. nevonia to zrovna dobre ale pomoze to, ono ti to vysusi. lebo to nemoze byt mokre mam pocit. a to ti vyschne a po par dnoch mas pokoj a to uplny ja tom to praktizoval a fakt za 3 dni bolo po herpese
Mne na herpez pomože med normalne si nan natri med.. pomaha to alebo mne este doktorka predpisala taku masticku vola sa to Framikoinova masticka take volaco ale to ti musi doktorka predpisat a aj to je velmi dobre
Ja som mala teraz jeden herpes asi uz 3 tyzdne,,a teraz sa mi vedla toho vyhodil dalsi ja uz nechapem co mam robit,,,co my moze zabrat nevie niekto pleease...dost to boli
zovirax alebo kalciova mast plus b-komplex...no lekar by ti mal povedat aky vitamin ti chyba... mavam to dost často a dost velke...takže viem o čom je reč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale do lekarne treba vypytat masticku...
Ale na herpes su take masticky a ked nic nezabera tak asi jedien lekar.
Ja som si na odporucanie kolegyne kupil masticku Zovirax. Sice som pozeral jak puk, ked si odo mna slecna v lekarni vypytala 3 kila za 2g mastulienku. Bol som dost skepticky a fakt som cakal ci to pomoze. Asi pred tyzdnom ma zacala svrbiet horna pera a uz som vedel, ze sa hajzlik herpesak blizi. Tak som to natrel a ... Zabralo ! Ta masticka je proste super. Za dva dni bolo po herpese ( aj tie dva dni bolo to miestecko len take cervene, ziadny pupenec )
Takze urcite zovirax. Hlavne to treba natriet uz ako to svrbi, pretoze ked uz to vypukne, tak je pozde !
veľmi si mi pomohol
@7hipi
taK to máš teda pravdu :S
ďaKujem za rady uvidím čo mi pomôže všetKo vysKúšam
dellpur chovas tavy?
@15 ... no...iba pumy, soby a mam aj jedneho draka...ale tavy...sorry, s tym nepomozem:-