ja ho mám napísané, schované na dobrom mieste, lenže ešte som s IB nerobila, a nechce sa mi do toho ísť, čo chvíľa ma to čaká a musím si pripraviť mozog na pochopenie týchto "zvláštnych záležitostí"
ale to tvoje heslo asi neni problem si nove dat urobit v banke...
mne sa stala taka vec ze na jednom starom nicku na azete som mala heslo ktore pouzivam ako heslo uplne vsade pritom som si ho nikdy nezmenila ale uz mi nejde sa prihlasit na ten nick zevraj mam zle heslo
Tiež som toto raz riešila keďže som si pamätala akým postupom som si vymýšľala heslo, ale nepamätala som si presnú kombináciu, takže existovalo asi 6 možností A nepamätala som si správnu... Ale aspoň už viem že čím viac krát zadám zlé heslo, tým dlhší mám potom "ban"
ja som zabudol svoj pin na kartu, tak mi ju svine na týždeň zablokovali a už nikdy nemôžem pužívať internet banking s tou kartou. jedine, ak si kúpim novú.. dobré, nie?
ja použivam len 3 hesla... 2 su typu 24753, 75128, 58224 etc. x) a jedno je typu ####, ----, ++++ a podobne... Ak to ma byt heslo +6 znakov tak použivam 2 typy... nickname jednej priatelky s ktorou sa pozname uz asi rok ale uz asi 11 mesiacov sme spolu nekecali xD a druhy typ je meno auta a evidencne cislo herca xD napriklad mazda991
ja som zabudol heslo na moj ipod o zem ma skoro svaclo...trvalo mi asi pol dna kym som to naspat dal a teraz neviem aky mam kod na mobil...ale ho nepouzivam takze dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mne sa stala taka vec ze na jednom starom nicku na azete som mala heslo ktore pouzivam ako heslo uplne vsade pritom som si ho nikdy nezmenila ale uz mi nejde sa prihlasit na ten nick zevraj mam zle heslo