Ano krasa je subjektivna ale aj tak su iste vseobecne rebricky tohto privlastku. Zaujima ma z psychologickeho hladiska, ci si trufate zbalit krajsieho jedinca od seba, alebo uz podvedome nad tym ani neuvazujete a radsej plavate v istejsich vodach?..
v prvom rade nikoho nebalim na zaklade vzhladu (a nebalim vobec tymto zjavnym sposobom) a po druhe, ak uz o niekoho zaujem mam, paci sa mi nezavisle na tom, ako objektivne sa zda byt krasny pre verejnost.
kazdy by sa mal vediet realne ohodnotit...prieskum z Cambridge vravi, ze vzdy sa daju dokopy rovnako atraktivny ludia +- 2 body...navyse nejde len o vzhlad ale aj o ine faktory...
nikdy by som nebalil zenu len preto ze je pekna, dolezite je jej zmyslanie a pohlad na svet...
no, ono sa človek tak či tak nevidí, ako vyzerá, že jo. podľa nejakých výskumov, čo spomínajú všehovoriace obrázky na internetoch, okolie nás vidí o 40% príťažlivejšie. ale čo ja viem, to sú internety, ešte som o tom štúdiu nevidela
v každom prípade ja neviem zhodnotiť, ako príťažlivo pôsobím na iných ľudí.
ale ešte som s (pre mňa) škaredým človekom nebola. ale to môže byť aj tým, že pre mňa je pekný každý človek, koho mám rada.
Ak by som sa mal zaujímať o nejaké dievča,dôležitý by bol celkový dojem,ktorý by na mňa vytvárala,nielen samotný vzhľad...ten nie je dôvodom na preceňovanie,a taktiež ani podceňovanie,takže pri rozhodovaní,či sa pokúsiť s niekym nadviazať bližší vzťah nezaváži to, či si trúfam alebo netrúfam,ale či mám z nej príjemný pocit alebo nie.
Ja som tak nastavená, že som ešte nezažila taký pocit, že by som si dávala šance u niekoho. Ale tak ja dosť bojujem so sebavedomím, čiže asi nie som vhodná vzorka.
@piotra si zaujímavá mladá a rozumná žena, tak ty nič nerieš tu sú iné bytosti čo by sa tým mali zaoberať
No a mimochodom nemala by byť vo vzťahu krajšia žena ako chlap? Ja to teda vnímam tak, že muž by mal byť práve ten čo chce, aby jeho žena ho reprezentovala, bola ozdobou ich vzťahu a tou hlavnou krásou (mimo všetkých pozitívnych i negatívnych ženských vlastností), teda keď je položená otázka, trúfaš si zbaliť niekoho krajšieho od seba? áno, pretože každý žena je krajšia ako chlap, pre mňa určite.
mne sa viackrat stalo, ze som si rozumela s chalanmi, ktori boli ...povedzme skaredi ale boli super a hrozne sme si rozumeli, ale moje kamky sa na mna vzdy pozerali ako na blbu ze "to sa vazne s hentakym bavis?" a vzdy ked sa so mnou bavi niekto, kto je (v mojich ociach) kraasny - nezalezi ci chalan ci baba - tak som nesvoja
nebalim vyfintene omalovane babiky, lebo viem, ze su na vysportovanych nagelovanych samponikov......skor si vyberam zeny podla imidzu, stylu obliekania a tak, aby sme boli kompatibilni a pekne baby su dost namyslene a jesitne, takze tam o nejakom rovnocennom vztahu nemoze byt rec....
neviem skor sa zameriem na to, aby sme mali spolocne vlastnosti a konicky a ci uz je krajsi ci ni tak to moc neriesim, bud sa to podari alebo nie... ale vo vseobecnosti platilo vzdy ze ma nikdy velmi nezaujali nejaki typicki superkrasavci
Nebalím a ani som sa s tým veľmi nestretla, že by mňa či niekoho iného niekto balil, ja neviem kde to žijem Naozaj to tak funguje aj v realite? Robím niečo zle?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
To by som aa musela snazit zbalit krajsiu zenu odomna
A to
Z pochopitelnych dovodov nestane
nikdy by som nebalil zenu len preto ze je pekna, dolezite je jej zmyslanie a pohlad na svet...
v každom prípade ja neviem zhodnotiť, ako príťažlivo pôsobím na iných ľudí.
ale ešte som s (pre mňa) škaredým človekom nebola. ale to môže byť aj tým, že pre mňa je pekný každý človek, koho mám rada.
Ale tak uprimne, o sebe si sice myslim dost, ale objektivne klasicky peknych modelkovskych ludi sa bojim kus
No a mimochodom nemala by byť vo vzťahu krajšia žena ako chlap? Ja to teda vnímam tak, že muž by mal byť práve ten čo chce, aby jeho žena ho reprezentovala, bola ozdobou ich vzťahu a tou hlavnou krásou (mimo všetkých pozitívnych i negatívnych ženských vlastností), teda keď je položená otázka, trúfaš si zbaliť niekoho krajšieho od seba? áno, pretože každý žena je krajšia ako chlap, pre mňa určite.
*každá žena je krajšia ako chlap
to faaakt ?
take nieco existuje? xD
A keď mi je sympatická, tak sa možno aj logicky zamilujem a potom z toho priateľstva môže sa stávať partnerský vzťah... :letim: