jedno slowo : KOKOTINA!!! .... trapny pritepleny zac efron a seci ostatni..film pre 12 rocne picky kere letia na sladochov..nic v zlom ale je to moj nazor
Ja som trojku videla bola som na tom minuly tyzden v kine so sestrou.. No nebol to moj napad viac menej som bola donutena.. Nevidela som sice ani jednotku ani dvojku a poriadne neviem o com to je.. ale trojka bola taka... Rozpravka
Dalo sa to pozerat. Nemyslím si o tom nic. velmi ma to nezaujima. Nemozem porovnavat s predoslymi dielami ale velmi to na mna nezaposobilo.
Uz som aj zabudla ze som to videla.. Asi len ja som zaspala dobu pretoze som o High School Musical pocula prvy krat len pred par tyzdnami
kks to je najvecia kokotina pod hviezdamy neskutocne fuj ble asi budem grcat kks decke a ten zac efron kks kokot buzeratn teply no fuj kks ....nechapem was no ako myslite deti
ked som raz mala pri Pc zapnutu TV, pisala osm si na ICQ, otocila osm sa a co nevidim, akurat davali 2.cast v TV...najvacsia blbost, taketo filmy by mali zakazat nakrucat filmy na tento styl neznasam...vsetky su na jedno kopyto...vsetky spoluziacky na tom ficia...no pre mna za mna nech si to pozeraju, ale nech ma nikto nenuti pozerat taketo filmy, nic mi to nehovori, je t pre mna strasna nuda, neuveritelne...zaspavam pri takychto filmoch : confused:...to iste jak Rosamunde Pilcher, akurat americke ...
tento film mi ide riadne na nervy........ akože hlavne tým že ho všade propagujú a somriny.... na každom časopise skoro to je......... je to fakt na nervy..... a film je vlastne skoro o ničom..... ale "deti" to pozerajú radi.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja som mal dosť už z nejakej upútavky, no mŕtvica ...
Ľudia pozerajte niečo duchaplnejšie, čo má aj trocha zmysel ...
Dalo sa to pozerat. Nemyslím si o tom nic. velmi ma to nezaujima. Nemozem porovnavat s predoslymi dielami ale velmi to na mna nezaposobilo.
Uz som aj zabudla ze som to videla.. Asi len ja som zaspala dobu pretoze som o High School Musical pocula prvy krat len pred par tyzdnami
nemam rad muzikali...a este ked tam hraju herci co vizeraju jak buzeranti
Sem tam to registrujem na jetixe,ale neplanujem ist nato do kina.
Existuju daleko lepsie filmy,s hlbsou myslienkou a posolstvom.