no hura zas sa podme hadat ako rockova hudba je ta najlepsia a nic ine neni dobre len rock rock rock, vyrastite uz konecne, nechajte kazdeho pocuvat co ma rad a nestarajte sa mu do toho
Bližšie je mi rock, pretože nie som zvyknutá na elektronické prilepšenia hudby a často na mňa pôsobia viac ako rušivý element, než niečo naviac, čo spraví skladbu lepšou.
Ale veľa bicích a veľa čudných efektov na gitarách ma vie vlastne takisto odradiť . Každopádne rock, lebo si z neho viem predsa len vybrať viac.
Tak aby som aspoň ja posúdil hip hop nepočúvam a s toho čo som počul ma žiadny text nezaujal kvôli tým sebastredným chvástavím rečiam ak vieš o niečom čo je iné možno zmením názor
za posledných 5-6rokov som hip-hop nenávidela, milovala, nepočúvala a teraz ho mám rovnako rada ako rock, proste keď si pustím v ťažkej chvíli nejakú pesničku od Kaliho(slovenský rapper), ktorého aj osobne poznám, tak mi to zlepší náladu rovnako ako niečo rockové, proste mi vadí len prezentácia a komercia v rappe a hip-hope, čo v rocku až tak výrazné podľa mňa nie je a rock som za posledných 5-6 rokov počúvala minimálne, milovala, milovala, milovala a počúvam ho stále
nechapem že sa ešte stale najdu tak zakomplexovaní ludia ktory rozoberaju tuto otazku, a ludia čo tu hovoria pre jedno alebo druhe, prosim prestante hovoriť že tu hudbu počuvaťe...lebo jedine čo chcete je sa chvaliť "ja som rocker" "ja som hip hoper".....naučte sa už konečne že či ide o rock alebo hip hop, stale je to len hudba ktorou človek vyjadruje svoj nazor alebo pocit....a je jedno akym sposobom....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Inak @ 1
Poľa mňa musí mať dobrá pesnička 3 základné veci
1 Samotná hudba - melódia živé nástroje to čo dokáže niekto doma spraviť na kompe a potom si len pustiť ako podmaz nepokladám za hudbu
2 Spev - recitovanie do mikrofónu nieje spev to by bol spevák potom každý
3 text jedine v tomto bode je možné porovnávať tieto dve kategórie
a poväčšinou v hiphope alebo aj v rape sú to len keci chvástanie kto je aký borec gangster aké má ku"vy prachy ako vyrastal na ulici a podobne.
Perfektná paródia na tie texty kto vie trochu po anglicky
Ale veľa bicích a veľa čudných efektov na gitarách ma vie vlastne takisto odradiť . Každopádne rock, lebo si z neho viem predsa len vybrať viac.
Rock ma vsetko - energiu, spev, dobru hudbu, atmosferu, zive nastroje,.........
A co mam hip-hop? Bandu blbeckov, co sa hraju na panovbohov.
rock milujem ,ale aj niektoré hip-hopové pesničky sa dájú ,hlavne mám na mysli old school .
Ja už neviem či sa mám smiať alebo plakať nad vami, birdzovými obmedzencami
s hip hop-u mi je zle (blee)
Uveď konkrétne nejakú hip hopovú ktorá má dobrý text
je miliarda pesničiek s dobrým textom v hip hope
1. bud si absolutne retardovany pronegersky blbecek s IQ tak do 10 alebo
2. proste si robis srandu.