Hippies smrdi...nemam ich rada,su to ludia ktorí na pohlad posobia,akí su oni dobrosrdeční a rozumní a pritom su to vymlete hlavy a vyfetovane prasce,ktorým ide v konečnom dosledku aj tak len o seba.. Bojuju proti vojne tym,že si daju LSD a trhaju na luke kvety,su to pičusi podla mna..
Zemina ma pravdu...v dnesnom skurvenom svete sa neda zi hippies...tento svet si dojebali ktory hippies odsudzovali...myslite ze kvoli komu so vojny nackov s punkx?? preco su vzdy vojny na vychode ?? preco zijeme skurvenu elektronicku dobu ?? lebo boli kokoti a dalsi sa po nich opicili...
Rock 1967... leto lásky alebo summer of love je preč a je to už 40 rokov. To neznamená že tento styl neexistuje. Je všade okolo nás len ho akosi nevnímame. Co je pre mna na hippies genialne bolo, že masy ludi dokazali počuvat skvelu hudbu čo v dnešnej hudbe naozaj nie je možne.
Mám rád tuto muziku ale napriklad Jim Morrison zo skupiny The Doors to hral ale hippies nenavidel. Opakom bol Jimi Hendrix alebo Janis Joplinová.
Proste tento styl je skvelý účesmi, počuvanim dobrej muziky a horšie je to s drogami.
Ska 1969...rok ked boli plne ulice robotnickej mladeze do dnes tento kult nezomrel...bol tvrdo skusany ale lepsie casy prichadzaju...boly opak hippies...tvrda praca, robotnicka trieda, ziadne drogy, a tvrale vstahy...tvrdy ale elegantny styl.. hippies bol presny opak dlhe vlasy drogy stredna a vysoka spolocenska vrstva ...trojan skins nikdy nezomrie... way of life! gegen hippies (myslene fatakov socky a nepracujucich! podobne individua)
Inak ku greenpeace...nie je vsecko zlato co sa blysti.. chodim na skolu kde je dost velka pozornost na biologiu ekologiu a enviromentalistiku...a greenpeace casto bojoju proti prirode...ochranovat veleryby a ohrozene druhy je jedna vec...ale nechat premnozit medveda v tatrach tak ze je tam je as kanibalizmus a stahovanie do nisich obyvanych oblasti to je 100% demencia!
Skinhead v roku 1969 je niečo uplne ine ako skinhead 2008. Vtedy to bolo uplne o inom. Kto povedal že hippies nieje elegancia. Pozri si Ray Manzareka z the Doors, to je elegancia s dobrou muzikou dokopy, je to moj idol.
Hovno pletes si pojmi s dojmami! Oi!skinheads SHARP...to neni klasicky tradicionalisticky skini... to je viacej punk ako skins! skins musi viacej pocuvat reggee ako Oi! a Punk!
Vidlacisko s tym mas pravdu pravy skinhead pocuva v prvom rade reggae a ska, Johndensmore asi jediny normalny argument si povedal.. Hippies ako taky uz urcite nie je.. Su vsak ludia kto si ziju tymto "prirodnym" sposobom zivota.. A tiez bez drog.. Respektive bez chemickych drog..
Fuuuu ľudkovia...nechcem do vás skákať...ale najprv si čo to prečítajte o HIPPIES a o tom aké drogy fičali..a ešte, tí čo hulia travu NIE SÚ feťáci.a ešte nemiešajte drogy s trávou..tráva je niečo úplné iné ako napr. piko...a ešte asi posledná vec, čo ma tu dojala, závislím vás neurobí droga, ale váš mozog...droga..akákoľvek je iba to na čo sa človek može vyhovoriť...treba sa nad tým zamyslieť a až potom začať.ale načo, však?.....end
To máš pravdu. ale stále je to o povahe a tvojom mozgu, nie o droge...organizums sa cíti dobre..a keď si človek vsugeruje, že toto je to najlepšie na zabíjanie problémov tak to skončí zle..ale, ako som už spomínala, vačšina berie a ani nevedia čo..ja si myslím, že keď chcem s niečim začať, tak si o tom čo to zistím-nemyslím, že naučiť sa nejakú knihu naspamať-....každopádne človek v tom musí niečo vidieť..a nie tú poslednú možnosť na fajný život. Ak áno...je to stratené
vidlacisko: ved chlast je droga, naco to rozlisovat..proti chlastaniu? preco mas potom v profile song kde sa ozeru a idu vymlatit hipikov? a za co si? zober cloveku potesenie na dost dlho, a navodis mu psychozu..no ale vidim ze zvladas len typicky vyholeny pristup, ked niecomu nerozumies->vymlatit
vidlacisko-ty beres travu ako drogu lenze je to lahka droga...a to je rozdiel...si porovnaj travu s pikom ake to ma ucinky aky je tam rozdiel v zavislosti sa uvedom...alkohol je takisto droga horsia nez trava tak o com potom
podla mna niaky ešte existuju .. ale nwm či su pravy ...pretože v dnešnej dobe sa asik nenajde človek ktory by si to mohol dovolit spravit pretože by sa bal .. ale ja proti tomu nič nemam .. ak sa to niekomu vidi poodka nech sa tim riadi .... každy ma niečo niekto je punkáč niekto je hiphoper .. a tak prečo by niekto nemohol byt hippiesak ???... newidim tam žiadny dovod a ak tam ide o tu marihuanu a to tak ako každy človek to raz skusil ...
hmmm hippies ono to je dokonala hudba a vsetko okolo toho....skoda len ze dnes uz iba na starych fotkach a filmoch..ale vlastne o to je to krajsie pozorovat ako sa svet meni...paci sa mi too a paci sa mi jak tu to ludia tak vazne rozoberaju je to sranda
Mne sa hippies styl veeelmi paci. Neviem o nich sice vela, ale to co viem ma neuveritelne laka a bolo by uzasne zit tak ako oni. Bohuzial v dnesnej dobe je to skor nemozne ako mozne. Hmmm, taaa sloboda...proste nieco uzasne...no ak sa najde skupinka hippisakov, tak prosiiiim dajte mi vediet a velmi rada sa pridaaam....vaaaazne
"Ja zeru kviiiiitiiii a lesni bobule, me telo viii, ze to je jedineeeee, co mohu jiiiiiist, fazole Bonduelle, poslouchat hipiiiiiiies, mit dredy, bambule a s každou jiiiiit."
fiiii co drogy sak nemusia seci narkomani byt.....drogy su hnusne...podla mna take pivko je akurat...obcas donalady daco ale drogy? to je trapne uplne...aj tak skinheadi sme
vsetci mate nieco proti drogam nechapem vas ak to clovek nechce tak si to neda jebete jeden do druheho ganja je fajn je to kokotina prirodne drgy cista chemia alkohol ved sa pozrite pokial to clovek nechce neda si to on sam musi zistit kde ma svoje hranice a ublizuje to to len jedine jemu pokial si ja zapalim speka skodim sebe a je to naozaj moja vec ci nie? hej a vseci serte na mna ......... a co sa tyka hippies vsetci vtyhuju travu a lsd ale bolo to o tom zoskupovat sa bavit sa a zit si ako clovek chce a to ze si dali nejake drogy bola to ich vec....aj nejaka forma zabavy ale mamli dobry umysel bojovat za mier kdeze sa teraz niekolko stoviek ludi da dokopy a spolu maju ten isty nazor kdeze....je to fajn
fuj...kks neznasam hipies....mame jednu taku spoluziacku a presne sa to na nu hodi ze je hipies..thaqy prasaci ksicht ma...fuj..mno proste neznasam hipies
HIPPIES sa dnes uz tasko hlada.Podla mna uz takích ludi sa neda tak z nicoho nic narazit.Drogy?????Toje svinstvo ktore vie pokazit zivot total Alkohol???Ani to neni bohvie co ked si clovek nan privikne proste nevie prestat.HIPPIES UZ NENI OZNO NENI.
nic proti ale hippies patria aj taky ako ludia co pocuwaju reggea a kska a ty hulia a sexuju nejde oto ake maju meno ale aky je to chrakter ludi nemyslis,???
fuuha keby ze si mozem vybrat medzi mojim dnesnim zivotom a ze by som bol HIpisak v USA v 70 rokoch tak urcite vyberem druhu moznost proste volnost zadne predsudky zadna agresivita raj na zemi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
aj ty co droguju...len tak nevyzeraju
GREENPEACE je super,drogy su bordel!!!
CHEMIA A PRIRODA NEJDU DOKOPY!!!
Rock 1967... leto lásky alebo summer of love je preč a je to už 40 rokov. To neznamená že tento styl neexistuje. Je všade okolo nás len ho akosi nevnímame. Co je pre mna na hippies genialne bolo, že masy ludi dokazali počuvat skvelu hudbu čo v dnešnej hudbe naozaj nie je možne.
Mám rád tuto muziku ale napriklad Jim Morrison zo skupiny The Doors to hral ale hippies nenavidel. Opakom bol Jimi Hendrix alebo Janis Joplinová.
Proste tento styl je skvelý účesmi, počuvanim dobrej muziky a horšie je to s drogami.
Ska 1969...rok ked boli plne ulice robotnickej mladeze do dnes tento kult nezomrel...bol tvrdo skusany ale lepsie casy prichadzaju...boly opak hippies...tvrda praca, robotnicka trieda, ziadne drogy, a tvrale vstahy...tvrdy ale elegantny styl.. hippies bol presny opak dlhe vlasy drogy stredna a vysoka spolocenska vrstva ...trojan skins nikdy nezomrie... way of life! gegen hippies (myslene fatakov socky a nepracujucich! podobne individua)
Skinhead v roku 1969 je niečo uplne ine ako skinhead 2008. Vtedy to bolo uplne o inom. Kto povedal že hippies nieje elegancia. Pozri si Ray Manzareka z the Doors, to je elegancia s dobrou muzikou dokopy, je to moj idol.
Ono to bolo celé rajom len chvíľu...