moj nazor na hipsterov je rovnaky ako na vsetky pozerske slepice a + neznasam ked slovo hipster pouzivaju ludia co nevedia co znamena (tym nemyslim teba akurat, ale to video si nepustim)
@hoperpohroma a nebyt mainstream v com? oblecenim? alebo nazory?
väcsina deti v ich veku mi pride furt rovnaka ( uz zniem ako dochodca)... obliekaju sa divne a nechutne, nech su kdekolvek hovoria o FB, alebo o tom co na FB videli a jedna cudna skupinka nadava na druhu cudnu skupinku...
Nech si kto chce chodí ako chce,pokiaľ mi niečo nenúti,tak mi je to jedno...pre mňa za mňa,keď chce niekto vyzerať ako kokot,nech si tak aj chodí mne to môže byť jedno
Skutočne sa mi nepodarilo prísť na to čo ten hipster reálne je. Podľa niektorých je to pózer podľa iných každý kto má rád alternatívnu kultúru, potom vraj je to podľa oblečenia hrubé rámy, flanelové košele, obtiahnuté džíny, človek nosiaci staré veci. Retro štýl. Potom mladý z bohatej rodiny nosiac veci ktoré vyzerajú staro a obnosene až zničene a pritom sú to drahé značky.
Osobne nepoznám žiadaného človeka ktorý by sám seba do tejto skupiny zaraďoval a teda ju nejak definoval. Preto to považujem za prázdny módny pojem bez významu.
Ja som tak rozmyslala o tomto.. proste podla mna sa chce odlisovat takmer kazdy aspon trochu, komu zalezi na vyzore..ci nie? kupis si nieco, co ma 5 z 10 tvojich spoluziacok? nie, aj ked sa ti to mozno paci... tento nazor mas vsade... tak teraz je pomaly kazdy clovek ,,hipster"? proste pride mi to ako zbytocny pojem, vzdy take nieco bolo aj bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
takyto su neskodny
väcsina deti v ich veku mi pride furt rovnaka ( uz zniem ako dochodca)... obliekaju sa divne a nechutne, nech su kdekolvek hovoria o FB, alebo o tom co na FB videli a jedna cudna skupinka nadava na druhu cudnu skupinku...
Osobne nepoznám žiadaného človeka ktorý by sám seba do tejto skupiny zaraďoval a teda ju nejak definoval. Preto to považujem za prázdny módny pojem bez významu.
Na druhej strane niektoré tie vtipy sú vtipné
proste nieco, co len tak na niekom neuvidis
a zrejme som aj ja hipster
hipsteri su hipsteri umyselne, proste chcu vytrcat z davu tak si na seba hodia nieco co nikto iny nema