Ale aby som len nekritizoval, poradím ti starý poľský film Križiaci (krásne stvárnenie bitky pri Grunwalde, film Napoleon s Christianom Clavierom (sú v ňom chyby, ale kvalita celkového spracovania ich prevyšuje), Staré báje Vikingov (Stara basn. Kiedy slonce bylo bogiem) vynikajúco zobrazuje život polabských Slovanov. Napadajú mi v tomto momente len tieto, ak si spomenie, dopíšem.
Pribeh o rytierovi, Barry Lyndon, Statocne srdce, Prvy rytier, Patriot, Bratstvo vlkov, Kralovna Margot, Libertin, Muz so zeleznou maskou, Cas zmyselnosti, Nebezpecna krasa, ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Orol deviatej légie
Mongol - Džingischán
Cesta bojovníka
či je to novotvar a značí oboje dokopy?
Ja sa musím len smiať, že čo pokladáte za historické filmy.
Jediný, kto tu uviedol historický film je @1 !
Ale aby som len nekritizoval, poradím ti starý poľský film Križiaci (krásne stvárnenie bitky pri Grunwalde, film Napoleon s Christianom Clavierom (sú v ňom chyby, ale kvalita celkového spracovania ich prevyšuje), Staré báje Vikingov (Stara basn. Kiedy slonce bylo bogiem) vynikajúco zobrazuje život polabských Slovanov. Napadajú mi v tomto momente len tieto, ak si spomenie, dopíšem.
ale treba uznať, že asi najlepšia historická komédia, ktorá sa tvárila vážne
tak ti odporúčam: Valhalla Rising, Vikingova I a II, Ohňom a mečom, Vlkodav z kmeňa šedých psov, Ironclad.
Co take jej poradite vy?
dik za tipy robina som už videl
@nathalicatko troju som už videl
@meandros dik cestu bojovníka som už videl a aj mongola
staci?