Pre tých, ktorí svoje detstvo prežili v 90. rokoch - aj vám tak veľmi tieto piesne pripomínajú vaše detstvo? Bezstarostný život, letné tábory, žiaden internet... Pre všetkých - čo si myslíte o zmene populárnej hudby z vtedajšej na dnešnú?
Pekné spomienky - hlavne na škôlku, základnú školu a letné prázdniny u starých rodičov...
Neviem, či to tak pociťujú aj iní ľudia, ale u mňa osobne bol rok 2000 nejaký prelomový... Väčšina vecí sa pre mňa zmenila práve vtedy. Dovtedy sa mi celé 90. roky zdali takmer rovnaké, a potom tých 12 rokov po roku 2000 takisto, ale odlišne než 90. roky (+ tých 12 rokov uplynulo veľmi rýchlo).
Takže asi na tej hystérii okolo prelomu milénia a fenoménu Y2K predsa len niečo bolo.
Ak sa mám vyjadriť k dnešnej hudbe, tak až na pár výnimiek to väčšinou stojí za veľké H...
Všade samý hip-hop, rap a prehnané množstvo R&B. Už ani to techno a trance nie sú také obľúbené ako pred pár rokmi...
maximálne milujem 90. roky. a nie z nostalgie alebo niečo, pre mňa to je obdobie plné slobody, objavovania, radosti z možnosti tvoriť a tak.
moje naj sú tieto:
näh. a milión ďalších.
A INAK.
príde mi trápne, ako sa zrazu idú všetci posrať, že 90. roky, pričom v tom období, aspoň čo si ja pamätám, sa mi každý smial za to, že som počúvala rave a eurodance. všetci proste mali nejaké úplne iné veci na počúvanie. keď som posledných 5 rokov všade žobronila, aby sme si spravili 90s party, tak každý, že né, že to je zlá hudba.
a teraz sa poserte, lebo sa idú všetci na nete posrať z toho, že sú 90s deti.
(keď som mala tri roky, tak som bola presvedčená, že som tá speváčka )
ja som nehorázne šťastná, že som mala strýka o 10 rokov staršieho odo mňa a vlastne som 90. roky strávila s ľuďmi, čo naozaj chodili na rave, jungle a techno parties (a jebali do seba všetky drogy, čo k nám prišli zo západu a vozili sa na babetách a nosili takú veľkú diskovlnu na ofine ). čo domov nosili kazety a my sme potom neustále v aute dávali dokola toto:
bože, to boli časy, keď starký s dedkom tancovali fľaškový tanec na Prodigy nähähä. idem sa zavrieť zasa do tej hudby.
90.roky boli super. ďakujem že som sa nenarodil do tejto FB doby. Dni kedy sme sa chodili domov len najesť a celý deň sme strávili vonku. A teraz cez leto prázdne ihriská všetci len za počítačmi. Strašne sa to zmenilo.
Škôlka, základná škola. Super časy. A nie teraz...
Ja som sa hudbou fakt asi do 16stich nezaoberal , tieto hiti som vôbec nepoznal , ale aj tak diki za diskusiu, lebo som tu našiel pár songov, čo si stiahnem
@77hanes77 jéj, to sa teším ja som zas dlho nevedela nájsť tú nad ňou od Inner Circle, aj som založila fórum, ale pomohla mi až táto stránka » www.midomi.com/... stačí tam zaspievať normálne časť melódie a malo by nájsť pieseň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
moja:
Neviem, či to tak pociťujú aj iní ľudia, ale u mňa osobne bol rok 2000 nejaký prelomový... Väčšina vecí sa pre mňa zmenila práve vtedy. Dovtedy sa mi celé 90. roky zdali takmer rovnaké, a potom tých 12 rokov po roku 2000 takisto, ale odlišne než 90. roky (+ tých 12 rokov uplynulo veľmi rýchlo).
Takže asi na tej hystérii okolo prelomu milénia a fenoménu Y2K predsa len niečo bolo.
Ak sa mám vyjadriť k dnešnej hudbe, tak až na pár výnimiek to väčšinou stojí za veľké H...
Všade samý hip-hop, rap a prehnané množstvo R&B. Už ani to techno a trance nie sú také obľúbené ako pred pár rokmi...
moje naj sú tieto:
näh. a milión ďalších.
A INAK.
príde mi trápne, ako sa zrazu idú všetci posrať, že 90. roky, pričom v tom období, aspoň čo si ja pamätám, sa mi každý smial za to, že som počúvala rave a eurodance. všetci proste mali nejaké úplne iné veci na počúvanie. keď som posledných 5 rokov všade žobronila, aby sme si spravili 90s party, tak každý, že né, že to je zlá hudba.
a teraz sa poserte, lebo sa idú všetci na nete posrať z toho, že sú 90s deti.
(keď som mala tri roky, tak som bola presvedčená, že som tá speváčka )
bože, to boli časy, keď starký s dedkom tancovali fľaškový tanec na Prodigy nähähä. idem sa zavrieť zasa do tej hudby.
Škôlka, základná škola. Super časy. A nie teraz...
Tak ešte odo mňa pár piesní
ja som disco veľmi nepočúval už vtedy...mal som dobrý vplyv a preto nechodím hopsať ani dnes...iba ak do poga
ale pamätám si, že raz celý tábor furt hral tento blud