Peter Nagy a deti, Michaela Paštková,Martin Madej,Lunetic...potom setko take co chodilo v radiach ( to sme si so segrou nahrawlai aj na kazety- som to nala minule . fuj ako som taku hudbu mohla pocuvat )
.. a v ranom dettve na ktore si nepamatam som pocula Pink Floyd a Omegu ( diky Tati ! )
Keď som bol menší tak som to ešte tak nevnímal. I keď som niečo počúval tak ma to nazaujímalo kto to spieva. Ale ak si tak spomeniem ešte stále mám niekde cd Peter Nagy a Deeti. Potom mám jednu kazetu od jednej speváčky (jej meno neviem) a má tam aj hit ,,Nemám rada boxerov,, Nič iné som nepočúval.
a potom este nejaku KAZETU smiley: ktoru sme dostali pri kupe nejakeho croissantu...
Kelly Family a Lunetic boli pre mna nepocuvatelni... bola som vyvrhel ja tomu hovorim alternativec moje uska opantali Horkyze slize a Ine kafe... Vratko bol moja detska laska
u susedov sme stale pocuvali Beatles, Abbu a omegu tiez mali ale to si len obal pamatam mali gramofon a nas hrozne fascinoval...
a este jednu platnu... tiez neveim ako sa to volalo... ale to boli len take poviedky a glosy.... viem ze tam bolo volaco take ze "zabili to prasa do frasaaa...." neuveritelne vtipne mi to vtedy prislo
Peter Nagyy presne!! minule som nasla kazetu ze :" Pod hrat ping pong ja budem ten ping a ty budes ten pong, sme dvaja cinania " a takych asi 10 songov tam bolo, pamatam si na to velmi zivo "potlac boby leego, chcem naspat to leeego, potlac boby poriadne , nech to lego vypadne "
ja som s vtedajšou najlepšiou kamarátkou ulietavala na ABBe, na ktorú sme si vytvárali aj tanečné kreácie a nútili rodičov pozerať na to náramná zábava
a potom tak keď som mala 10 začali Horkýže Slíže (to je doteraz) a Ine Kafe... môj bratranec ma nahovoril na také tie "ťažké" veci
no ale nesmela chýbať ani Britney Spears mala som asi 2 CD-čka a to sa počúvalo stále dokola... presne ako Peter Nagy a deti... a Michaela Paštéková - Mandarínka Darinka.... to je hit toto!!
ja som mala rada hudbu môjho mládí!!
a skúste toto: hviezdičky z detstva sa vracajú späť
Mandarinka Darinka, Lienka stratila z kabatika bodku, Bobi, Pod hrat ping pong(to mam dokonca mp3
vsetky te detske odrhovacky,
Peter Nagy a deti 2, 3,
Martin Madej(joooj ferrari som zboznovala ale ani ten indian ci co to bolo nebolo na nic-a z flase glogloglooo, prisiel za nim had, vraj ho nema rad, ze iba stipne a nebude sa hrat ,
Pastekova-dodnes neviem, jak sa to pise(Boxer, Sprejer-frajer ),
nazareth, queen, smokie, peter nagy, elan... Je toho dost. Vtedy Amerika mala dobru hudbu a klipy. Aj to ich disco. Fical som na takych veciach. Slovenske este tublatanka ci metalinda.
Dumbo. To bol taký sloník, ktorého som mal veľmi rád. Taká smutná rozprávočka to bola o slonovi s veľkými ušami, ktorého vystavili v cirkuse a dali ho preč od maminy.
ach...ked som ja bola male decko tak letelo take ze miska pastekova peter nagy a madej....a take..... ze mandarinka darinka alebo bobi...=D hehe to bolo.....a potom uz take boy bandy ako lunetic a backstreet boys.... no to bolo nechutne a ete britney...ach jaj =D
ale si pamatam ze som zrala elan-kocka a ete patejdla-sklicka =D hehe to boli hity....ale ved ony aj stale su =D
To tu nikto nepočúval Šmolkov ? ..som bola veľký fanúšik ....a ešte také že Peťa Jurinová-Kocúr Jonatán,tú pesničku som milovala aj keď už ani neviem o čom je....a Peter Nagy a deti som mala tuším všetky...a ešte dajakú dzivnú skupinu ale mali haluzné pesničky.....niečo o hrochovi....ak zazvoníííííííí vám doma hoch,to sa môže kľudne staaať,nepomôže žiadne och,treba rýchlo utekááááť.... ....heh...som sa rozkecala,sry ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Peter Nagy a deti, Michaela Paštková,Martin Madej,Lunetic...potom setko take co chodilo v radiach ( to sme si so segrou nahrawlai aj na kazety- som to nala minule . fuj ako som taku hudbu mohla pocuvat )
.. a v ranom dettve na ktore si nepamatam som pocula Pink Floyd a Omegu ( diky Tati ! )
"Fell in love with an alien, fell in love with your eyes..."
Britney-O'ops I Did It Again,Baby one more time,stronger,..
a uuuplne fasa teraz ma to bavi Raimstein remix-Aqua-Barbie girl =D
a potom este nejaku KAZETU smiley: ktoru sme dostali pri kupe nejakeho croissantu...
Kelly Family a Lunetic boli pre mna nepocuvatelni... bola som vyvrhel ja tomu hovorim alternativec moje uska opantali Horkyze slize a Ine kafe... Vratko bol moja detska laska
u susedov sme stale pocuvali Beatles, Abbu a omegu tiez mali ale to si len obal pamatam mali gramofon a nas hrozne fascinoval...
a este jednu platnu... tiez neveim ako sa to volalo... ale to boli len take poviedky a glosy.... viem ze tam bolo volaco take ze "zabili to prasa do frasaaa...." neuveritelne vtipne mi to vtedy prislo
ospravedlnujem sa, nechala som sa uniest
z toho pocuvam dnes uz len.. Offspring,Inekafe,Slize,Rammstein a Bon Joviho ale len stare veci
a potom tak keď som mala 10 začali Horkýže Slíže (to je doteraz) a Ine Kafe... môj bratranec ma nahovoril na také tie "ťažké" veci
no ale nesmela chýbať ani Britney Spears mala som asi 2 CD-čka a to sa počúvalo stále dokola... presne ako Peter Nagy a deti... a Michaela Paštéková - Mandarínka Darinka.... to je hit toto!!
ja som mala rada hudbu môjho mládí!!
a skúste toto: hviezdičky z detstva sa vracajú späť
.. Barbara Haščáková
vsetky te detske odrhovacky,
Peter Nagy a deti 2, 3,
Martin Madej(joooj ferrari som zboznovala ale ani ten indian ci co to bolo nebolo na nic-a z flase glogloglooo, prisiel za nim had, vraj ho nema rad, ze iba stipne a nebude sa hrat ,
Pastekova-dodnes neviem, jak sa to pise(Boxer, Sprejer-frajer ),
Petra Jurinova (sice len jedno C smiley:,
nehala som sa uniest
ale dobra tema
vyrastal som na rocku co mi ostalo doteraz
ale si pamatam ze som zrala elan-kocka a ete patejdla-sklicka =D hehe to boli hity....ale ved ony aj stale su =D
Takže Britney, Aqua, Offspring, Petra Jurinová, Martin Madej, Peter Nagy a deti, Mc Erik a Barbara, neskôr iba Barbara, šmolkovia, Spice Girls
@34 anjel je predsa barbara teda akože od nej pesnička
a to nikto nespomenie Squeezer- Sweet kisees? to som si raz z radia nahrala na kazetu a potom pocuvala stale dookola a tancovala som na to
a potom som este nahravala aj sama seba,ako hram na klaviri a spievam a to som pritom ani nevedela hrat, zaujimave
a potom neskor take ze Elan, Team a take tie slovenske ale mandarinku darinku si asi budem musiet pustit