Hľadá sa film, ale to budú poznať asi skôr staršie osoby
Teraz som si práve spomenula na jeden film. Viem iba o konci, kde boli tuším dvaja chlapci a jedno dievčatko. Také v bielom oblečené. A prechádzali cez koľajnice. Viem ešte, že tí dvaja chlapci stihli prejsť a dievčatko ostalo na koľajniciach, proste sa n
@chicalavativa stopercentne je to ono, myslím, že ten záver, ktorý ty spomínaš, je buď piaty alebo šiesty diel.
(som si tým tak istá, lebo mamina ma vždy "nútila" pozerať všetky tie možné i nemožné slovenské filmy, seriály a inscenácie a k Alžbetinmu dvoru mám osobný vzťah, lebo sa to odohráva vo Vrútkach )
@grietusha juuj, ďakujem, pánečky, to sa stačilo len tu opýtať a ja to hľadám už večnosť. Aj mamy som sa pýtala a ona ani nepamätá, ako sa to volá...ani som nevedela, že to toľko častí ma...ďakujem krásne naozaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
(som si tým tak istá, lebo mamina ma vždy "nútila" pozerať všetky tie možné i nemožné slovenské filmy, seriály a inscenácie a k Alžbetinmu dvoru mám osobný vzťah, lebo sa to odohráva vo Vrútkach )