Čaute Asi pre rokom som videl trailer na jeden film, ktorý už pravdepodobne vyšiel. Nepamätám si ale ako sa volá Z toho, čo si pamätám bolo to o dievčati žijúcom v Sýrii? V Afganistane? ...neviem, proste v nejakej moslimskej krajine. Život nemala bohviejaký čo som z traileru vyrozumel a bola v kontakte s nejakým Amíkom/Britom na Západe prostredníctvom robotického pavúka s kamerou. Ten robot bol v tej moslimskej krajine, kde ona, ten chlapík na západe, a cez toho robota spolu komunikovali, aby sme sa rozumeli
@mayben to neviem, v traileri to asi nebolo. ale ten týpek s tým robotom bol svetlovlasý, pracoval v miestnosti, čo vyzerala ako nejaká kontrolná miestnosť... potom tam bola pasáž z tej moslimskej krajiny niekde v púšti tuším - tam nejaký chlap v noci útočil na toho robota, potom tá scéna preskočila na to, ako ten chlap chytil plamene ďalej si pamätám, že v ďalšej scéne to dievča bolo vo svojej izbe a myslím, že so slúchatkami a spievalo si nahlas pre seba nejakú skôr smutnú pesničku v nejakom orientálnom jazyku... neviem, či tieto info nejak pomôžu, ale pamätám si len útržky, bol to predsa len iba trailer
@rapid na freefilm by to mohlo byť, tam sú aj rôzne indické filmy o ktorých som nikdy predtým nepočul Ale osobne odporúčam prehrávač Kodi s doplnkom streamlinecinema.cz. Na webshare.cz stoji ucet 2€ mesačne a poskytne ti to cez ten doplnok akýkoľvek film/seriál v UHD kvalite prakticky hneď ako vyjde na bluray/dvd/stream, spolu s titulkami/dabingom pokiaľ je k dispozícii Pre mňa, čo pozerám filmy skoro stále sú to asi najlepšie minuté peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov